More brands from

Zaupanja vreden partner
za brezskrbno uporabo

Storitve razsvetljave,
ki zajamejo vse vaše poslovne zahteve

Profesionalne storitve

 

Profesionalne storitve Philips Lighting so usmerjene v izboljšanje delovanja vaše svetlobne infrastrukture. Naši strokovnjaki za razsvetljavo analizirajo učinkovitost vaše svetlobne infrastrukture in ugotovijo, kako jo je možno izboljšati, ter vas obvestijo, kaj bi pridobili z nadgradnjo ali prenovo.

Trije poslovneži med pogovorom

Upravljane storitve

 

Danes vse več strank želi svetlobno infrastrukturo, ki je enostavna za uporabo, zniža stroške uporabe ter zagotavlja zajamčeno dobre rezultate.

 

Upravljane storitve Philips Lighting vključujejo celostne rešitve – hitre, stroškovno učinkovite in brez večjih prekinitev vašega poslovanja. Pri tem se vam ni treba ukvarjati s številnimi dobavitelji in podizvajalci. Če pa ekipo že imate, bomo v sodelovanju z njo zagotovili, da vse poteka po načrtih.

Osebe okoli mize razpravljajo o projektu

Storitve za življenjski cikel

 

Ko vložite sredstva v napreden sistem razsvetljave, pričakujete zanesljivo delovanje. Storitve za življenjski cikel Philips Lighting zagotavljajo, da vas svetila ne pustijo na cedilu. Morebitne težave pri vzdrževanju sicer hitro odpravimo, z vami pa sodelujemo tudi pri njihovem preprečevanju.

 

Strankam in partnerjem ponujamo številne različne storitvene pogodbe, s katerimi zagotovimo dolgotrajno, brezhibno in stroškovno učinkovito delovanje njihovega sistema razsvetljave.

Trije nasmejani svetovalci na telefonu

Pišite nam

 

Za povpraševanje glede naših profesionalnih sistemov razsvetljave uporabite ta obrazec.

 

Za zapletena vprašanja uporabite podroben obrazec.