Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi

  Izberite svetilko
  Veliko več kot le razsvetljava

  Prava svetilka za vsak prostor v vašem domu

   

  V našem širokem naboru svetil boste našli pravo svetilko za vsak prostor. Philipsova svetila vam omogočajo popolno osvetlitev vašega doma, saj lahko izbirate med stoječimi, stenskimi, visečimi in namiznimi svetilkami. Uporabite načrtovalnik razsvetljave doma in raziščite, kako lahko z našimi izdelki z različnimi in edinstvenimi načini razsvetljave še olepšate svoj dom. Poiščite najustreznejšo razsvetljavo za vsak prostor in ustvarite toplo in prijetno vzdušje v dnevni sobi ter svetlo vzdušje, polno energije, v kopalnici in kuhinji. Philipsovi izdelki poskrbijo, da si niti dve zamisli za notranjo razsvetljavo doma nista enaki.

  Poiščite popolno razsvetljavo
  za svoj dom

  Uporabite načrtovalnik razsvetljave doma za preizkus in načrtovanje razsvetljave svojega doma.

  Oglejte si druge izdelke za razsvetljavo

  Poiščite najprimernejšo sijalko za svojo svetilko

   

  Oglejte si široko ponudbo sijalk družbe Philips Lighting. Na voljo je neverjeten nabor oblik, slogov in možnosti namestitve. Če želite ustvariti popolno vzdušje v svojem domu ali le zmanjšati porabo elektrike in prihraniti, boste tukaj zagotovo našli nekaj zase.

  Neomejene možnosti s sistemom HUE

   

  Naj vaša vsakodnevna razsvetljava zasveti v popolnoma novi luči. Poigrajte se z barvami ali pa sinhronizirajte svoja pametna svetila z glasbo in filmi.