Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi

   Philipsova razsvetljava za kleti

   Zakaj ravno Philipsova razsvetljava za kleti?

    

   Za kakšen namen uporabljate klet? Kot pralnico ali ropotarnico? Morda kot družinski prostor za hobije in igro? Klet je lahko tudi dodatna dnevna soba. Ne glede na funkcijo so za kletne prostore zaradi pomanjkanja dnevne svetlobe in oken ter nizkega stropa nujne iznajdljive zamisli za razsvetljavo. Mi vam lahko pomagamo, da klet s stropnimi svetilkami spremenite v svetel prostor in da z energetsko učinkovitimi sijalkami LED in poudarjajočo osvetlitvijo ustvarite prijetno in varno vzdušje za vse.

   Philipsov senzor gibanja sistema Hue

   Dodatna oprema

   Zaradi priročnosti, brezskrbnosti in prihrankov energije svojemu sistemu Hue dodajte senzor gibanja. Brezžični senzor napaja baterija, zato ga lahko namestite kamor koli. Prek aplikacije Philips Hue pa ga lahko tudi preprosto konfigurirate.
   Preverite oznako
   Povežite do 50 Philipsovih svetilk s sistemom Hue
   Preverite oznako
   Vklopi svetilke v sistemu Hue, ko zazna gibanje
   Preverite oznako
   Brezžični senzor lahko namestite kamor koli
   Philipsov senzor gibanja sistema Hue

   Funkcionalna razsvetljava za kleti – popolno za pralnice in ropotarnice

    

   Kleti so večfunkcijski prostori, ki lahko služijo kot pralnica ali ropotarnica, zato je dobra razsvetljava ključnega pomena. Največkrat se priporoča klasična stropna razsvetljava, ki v teh običajno temnih prostorih zagotavlja dovolj svetlobe. Kletne svetilke LED nudijo veliko prednosti, saj so energetsko učinkovite in zagotavljajo močno svetlobo, ki je nepogrešljiva pri različnih opravilih. Pri organizaciji kletnih prostorov za hrambo si lahko pomagate tudi s stenskimi in premičnimi svetili, ki vam omogočajo, da vedno najdete, kar iščete. V pralnicah je zaradi vlage zelo pomembno, da namestite svetila, odporna proti vlagi.

    

   Pomembne značilnosti razsvetljave za kleti so:

    

   • močna svetloba za varnost pri delu,
   • zanesljiva robustnost,
   • visoka energetska učinkovitost,
   • svetila, odporna proti vlagi, za vlažne prostore, kot so pralnice.

   Le najboljše za vašo dnevno sobo – vse prednosti že na prvi pogled

   5-letno jamstvo
   Poleg standardnega 2-letnega jamstva za to svetilko, Philips nudi tudi  5-letno jamstvo za sistem LED, kar vključuje modul LED in gonilnik v tej svetilki.
   Temperature barve svetlobe
   Svetilke imajo različne barvne temperature, ki se označujejo z enoto kelvin (K). Sijalke z nizkim številom kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, medtem ko imajo tiste z višjim številom kelvinov bolj hladno in živahno svetlobo. Ta Philipsova svetilka oddaja toplo belo svetlobo, ki ustvarja prijetno vzdušje.
   Philipsove energetsko varčne sijalke
   Ta Philipsova energetsko varčna sijalka prihrani pri energiji v primerjavi s tradicionalnimi svetlobnimi viri, zaradi česar prihranite denar pri stroških za elektriko in naredite nekaj dobrega za okolje.
   Diode LED: povprečno 15 let življenjske dobe
   Svetlobni vir, ki mu lahko zaupate. Diode LED, ki so vgrajene v Philipsove sijalke, imajo življenjsko dobo do 15.000 ur (kar je enako 15 letom, če upoštevamo povprečno 3-urno dnevno uporabo in vsaj 13.000 vklopov in izklopov). Enostavno čudovito je vedeti, da vam ne bo treba skrbeti za vzdrževanje ali menjavo sijalk, ob tem pa boste vseeno lahko uživali v popolnem svetlobnem vzdušju doma.

   Prijetna razsvetljava za kleti – za udobno dnevno sobo v kleti

    

   Če se odločite klet spremeniti v dnevno sobo, ne pozabite skrbno načrtovati razsvetljave. Zaradi pomanjkanja dnevne svetlobe naj bo v tem prostoru več svetil kot drugod. Poleg stropnih svetilk, ki zagotavljajo osnovno razsvetljavo, je zelo priporočljivo, da prostor opremite s poudarjajočo osvetlitvijo različnih elementov, ki jo zagotavljajo stenske in stoječe svetilke ter premične svetilke ob slikah, ogledalih in policah. Takšna osvetlitev je še posebej pomembna v dnevnih sobah ter prostorih za zabave in hobije. Dodatne namige glede razsvetljave za dnevne sobe najdete tukaj. Ali bi radi v kleti uredili poseben prostor za otroke? Možnosti razsvetljave za otroške spalnice si oglejte tukaj.

   Načrtovanje razsvetljave za kleti – nasveti

   Slika iz videoposnetka o Philipsovi razsvetljavi za kleti

   Philipsova razsvetljava za kleti: poiščite najboljšo razsvetljavo za svojo klet

   Preverite oznako
   Izberite svetila, odporna proti vlagi, za vlažne prostore, kot so pralnice.
   Preverite oznako
   Ustvarite popoln prostor za zabave v svoji kleti z barvno razsvetljavo sistema Philips Hue.
   Preverite oznako
   Shrambe in ropotarnice morajo biti dobro osvetljene z močnimi stropnimi reflektorji.
   Preverite oznako
   Razsvetljava z možnostjo zatemnitve v dnevni sobi ustvari popolno vzdušje. Naše sijalke s tehnologijo WarmGlow omogočajo prijeten sij – bolj kot jih boste zatemnili, toplejša bo svetloba.
   Preverite oznako
   V kletne dnevne sobe je treba za uravnavanje pomanjkanja dnevne svetlobe namestiti več svetil. Sijalke SceneSwitch zagotavljajo 3 nastavitve, od močne dnevne svetlobe do prijetnega sija, brez uporabe zatemnilnika.

   Philipsov senzor gibanja sistema Hue

   Dodatna oprema

   Philipsov senzor gibanja sistema Hue