Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi

   Philipsova razsvetljava za kopalnice

   Zakaj ravno Philipsova razsvetljava za kopalnice?


   Vaša kopalnica tekom dneva služi različnim namenom. Zjutraj je kopalnica prostor, kjer se želimo čim hitreje urediti za šolo ali službo. Zvečer pa se spremeni v oazo dobrega počutja, kjer se lahko z dobro knjigo potopimo v sproščujočo kopel. Za vas imamo  najboljše zamisli za razsvetljavo kopalnice v vsakem trenutku. Od močnih stenskih svetilk in reflektorjev do osvetlitve ogledal in razsvetljave za vzdušje s spreminjajočimi barvami. Popolna paleta zamisli za razsvetljavo kopalnic, s katerimi boste oživili prostor.

   Philips myBathroom Hotstone

   Stenska svetilka

    

   Philipsova stenska svetilka LED myBathroom Hotstone zagotavlja popolno osvetlitev vaše kopalnice.  Privlačna svetilka s sintetičnim razpršilnikom in kromiranim podstavkom dobro razsvetljuje prostor, obenem pa oddaja svetlobo, pri kateri je enostavno določiti prave kožne odtenke za natančno ličenje, preprosto pa je tudi britje ali drugi opravki.   

   Oznaka LED
   Preverite oznako
   Visokokakovostna svetilka LED
   Preverite oznako
   Topla bela svetloba
   Preverite oznako
   Prihranek energije

   Naša najbolj priljubljena razsvetljava za kopalnice

    

   Razsvetljavo kopalnice mora biti mogoče prilagoditi različnim dnevnim situacijam. Z vgradnjo razsvetljave z možnostjo zatemnitve lahko sami uravnavate, koliko svetlobe potrebujete pri določenem opravilu. Stenske svetilke in vgrajeni žarometi brez težav zagotavljajo dobro splošno osvetlitev, ki je v kopalnici pri jutranjih pripravah ali čiščenju nepogrešljiva. S stenskimi svetilkami pa lahko v prostoru ustvarite posebne poudarke – in tako navidezno povečate prostor. Prijetno vzdušje, prav tako kot v vašem najljubšem wellness centru, lahko poustvarite z razsvetlitvijo za vzdušje, pri kateri lahko spreminjate barve. To razsvetljavo lahko preprosto prilagodite zasnovi kopalnice in svojemu razpoloženju. Ogledalo je eden ključnih delov vsake kopalnice. Prav zato za svoje ogledalo v kopalnici potrebujete pravo razsvetljavo, ki naj bo vgrajena na zgornjem delu in ob straneh. Osvetlitev ogledala mora svetiti na obraz, tako da se odpravijo vse sence.  

   Le najboljše za vašo kopalnico – prednosti že na prvi pogled

   5-letno jamstvo
   Poleg standardnega 2-letnega jamstva za to svetilko, Philips nudi tudi  5-letno jamstvo za sistem LED, kar vključuje modul LED in gonilnik v tej svetilki.
   Temperature barve svetlobe
   Svetilke imajo različne barvne temperature, ki se označujejo z enoto kelvin (K). Sijalke z nizkim številom kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, medtem ko imajo tiste z višjim številom kelvinov bolj hladno in živahno svetlobo. Ta Philipsova svetilka oddaja toplo belo svetlobo, ki ustvarja prijetno vzdušje.
   Philipsove energetsko varčne sijalke
   Ta Philipsova energetsko varčna sijalka prihrani pri energiji v primerjavi s tradicionalnimi svetlobnimi viri, zaradi česar prihranite denar pri stroških za elektriko in naredite nekaj dobrega za okolje.
   Diode LED: povprečno 15 let življenjske dobe
   Svetlobni vir, ki mu lahko zaupate. Diode LED, ki so vgrajene v Philipsove sijalke, imajo življenjsko dobo do 15.000 ur (kar je enako 15 letom, če upoštevamo povprečno 3-urno dnevno uporabo in vsaj 13.000 vklopov in izklopov). Enostavno čudovito je vedeti, da vam ne bo treba skrbeti za vzdrževanje ali menjavo sijalk, ob tem pa boste vseeno lahko uživali v popolnem svetlobnem vzdušju doma.

   Varne svetilke za kopalnice – optimalno prilagojene za vlažna okolja


   Stik vode in elektrike je nekaj, kar se v kopalnici ne da preprečiti – to pa se zdi precej neugodna kombinacija. Philipsove svetilke za kopalnice so posebej zasnovane za vlažno okolje in tako omogočajo popolnoma varno uporabo. V kopalnicah ločimo tri vlažnostna območja, zato tudi vse naše svetilke nosijo eno od oznak IP23, IP44 ali IP65. Bližje kot je svetilka vodnemu viru, večje je tveganje, da voda zaide na svetilko, zato so za uporabo primerne le svetilke z višjo vrednostjo oznake IP. Ta vrednost označuje, v kolikšni meri je svetilka odporna proti vodi. Velja naslednje: večja kot je številka, boljša je zaščita. Vaša varnost in dobro počutje sta nam pomembna.

   Načrtovanje razsvetljave za kopalnice – nasveti

   Slika iz videoposnetka o razsvetljavi za kopalnice

   Philipsova razsvetljava za kopalnice: ustvarite si prostor dobrega počutja.

   Preverite oznako
   Najboljši način osvetlitve ogledala je z vrha in z obeh strani. Osvetlitev ogledala mora svetiti na obraz, tako da se odpravijo vse sence.
   Preverite oznako
   Za britje ali ličenje je splošno razsvetljavo najbolje dopolniti z delovno razsvetljavo.
   Preverite oznako
   Za ustvarjanje vzdušja lahko uporabite stensko svetilko, ki doda prijetne odtenke in poveča prostor. Priporočamo Philips Hue – sistem omogoča več kot 16 milijonov barv, ki bodo vsakodnevno osvetlitev spremenile v čudovito izkušnjo.
   Preverite oznako
   Prha je sekundarno območje za delovno razsvetljavo. Nad prho in ob kadi namestite enega ali dva vgradna reflektorja z oznako IP65.
   Preverite oznako
   Če v kopalnico namestite še zatemnitvena stikala, boste imeli popoln nadzor nad količino svetlobe, ki jo v poljubnem trenutku želite ali potrebujete. Sijalke SceneSwitch zagotavljajo 3 nastavitve, od močne svetlobe do prijetnega sija, brez uporabe zatemnilnika.
   Preverite oznako
   Ustvarite popolno vzdušje wellness centra v svoji kopalnici s sijalkami WarmGlow. Ne glede na količino svetlobe, ki si jo želite, bodo sijalke z možnostjo zatemnitve vedno pričarale čudovit sij – bolj kot jih boste zatemnili, toplejša bo svetloba.

   Philips myBathroom Hotstone

   Stenska svetilka