Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi

   Philipsova razsvetljava za spalnice

   Zakaj ravno Philipsova razsvetljava za spalnice?

    

   Vaša spalnica ni le prostor, namenjen spanju. Spalnica je tudi tisti skrivni kotiček, kjer se lahko sprostite, gledate televizijo ali berete knjigo. Poseben kraj, kjer lahko s skrbno izbrano razsvetljavo ustvarite popolno vzdušje udobja in dobrega počutja. Naše zamisli za razsvetljavo spalnic vključujejo širok nabor svetilk za spalnice, stenskih svetilk in svetilk za nočne omarice, ki ustvarjajo čudovite poudarke ter toplo in prijetno vzdušje, kar vam omogoča, da si oblikujete spalnico svojih sanj.

   Philips InStyle

   Stropna svetilka

   Te pametne stropne svetilke z elegantno in lahkotno zasnovo ter kromiranimi poudarki postanejo osrednji element vsakega prostora. Zaradi domišljene zasnove s steklenim razpršilnikom se svetloba širi navzgor in navzdol, kar ustvarja prijetno vzdušje.
   Preverite oznako
   Različne možnosti uporabe in končnega videza za vsak okus
   Preverite oznako
   Prilagodljiva jakost svetlobe s stikalom zatemnilnika
   Preverite oznako
   Prihranek energije
   Philipsove stropne svetilke InStyle

   Zamisli za razsvetljavo za spalnice

    

   Eno od osnovnih pravil, na katerega pri izbiranju razsvetljave za spalnice ne smete pozabiti, je izbira svetilk z mehko in toplo svetlobo. Če se morate zbuditi zgodaj zjutraj, ko je zunaj še tema, če morate sredi noči na stranišče ali pa če bi zvečer radi prebrali še kakšno poglavje – bleščeče luči vedno slabo vplivajo na počutje. Priporočamo, da za svojo spalnico izberete stropno luč z možnostjo zatemnitve in tako jakost svetlobe prilagajte potrebam – pa naj bo to za iskanje izginule nogavice ali postiljanje.

   Glede na svoje želje in potrebe izberite med stenskimi svetilkami ali svetilkami za nočne omarice za vsako stran postelje, saj boste tako lahko brali ali delali, ne da bi ob tem motili svojega partnerja. Nekatere stenske svetilke lahko na primer nastavite tudi tako, da svetlobo ciljno usmerijo na knjigo, ki jo berete. Svetilke LED so v tem primeru priporočljiva izbira, saj oddajajo toplo belo svetlobo in so obenem energetsko varčne. Glede na velikost spalnice in opremo lahko z razsvetljavo ustvarjate različne poudarke in pričarate prijetno vzdušje. Ali ste kdaj pomislili, da bi osvetlili notranjost omare? Na ta način boste celo zgodaj zjutraj brez težav našli, kar koli boste iskali. Če imate v spalnici naslanjač ali kavč, ga lahko poudarite s stoječo ali namizno svetilko. Enako velja za slike, fotografije ali ogledala, ki krasijo vaše stene: stenske svetilke in premična svetila poudarjajo tisto, kar vam je najbolj pri srcu. Pri načrtovanju razsvetljave za spalnico ne pozabite na:

    

   • svetilke za nočne omarice,
   • prilagodljive stenske svetilke na vsaki strani postelje,
   • stoječo svetilko ob naslanjaču ali omari,
   • notranjo osvetlitev omare.

   Le najboljše za vašo spalnico – vse prednosti že na prvi pogled

   5-letno jamstvo
   Poleg standardnega 2-letnega jamstva za to svetilko, Philips nudi tudi  5-letno jamstvo za sistem LED, kar vključuje modul LED in gonilnik v tej svetilki.
   Temperature barve svetlobe
   Svetilke imajo različne barvne temperature, ki se označujejo z enoto kelvin (K). Sijalke z nizkim številom kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, medtem ko imajo tiste z višjim številom kelvinov bolj hladno in živahno svetlobo. Ta Philipsova svetilka oddaja toplo belo svetlobo, ki ustvarja prijetno vzdušje.
   Philipsove energetsko varčne sijalke
   Ta Philipsova energetsko varčna sijalka prihrani pri energiji v primerjavi s tradicionalnimi svetlobnimi viri, zaradi česar prihranite denar pri stroških za elektriko in naredite nekaj dobrega za okolje.
   Diode LED: povprečno 15 let življenjske dobe
   Svetlobni vir, ki mu lahko zaupate. Diode LED, ki so vgrajene v Philipsove sijalke, imajo življenjsko dobo do 15.000 ur (kar je enako 15 letom, če upoštevamo povprečno 3-urno dnevno uporabo in vsaj 13.000 vklopov in izklopov). Enostavno čudovito je vedeti, da vam ne bo treba skrbeti za vzdrževanje ali menjavo sijalk, ob tem pa boste vseeno lahko uživali v popolnem svetlobnem vzdušju doma.

   Načrtovanje razsvetljave za spalnice – nasveti

   Slika iz videoposnetka o Philipsovi razsvetljavi za spalnice

   Philipsova razsvetljava za spalnice: ustvarite si prostor svojih sanj

   Preverite oznako
   Enake ali podobne stenske svetilke ali svetilke za nočne omarice ustvarijo simetrijo in poudarjajočo svetlobo pri postelji.
   Preverite oznako
   Z barvno svetlobo lahko uravnavate vzdušje. Priporočamo Philips Hue – sistem omogoča več kot 16 milijonov barv, ki bodo vsakodnevno osvetlitev spremenile v čudovito izkušnjo.
   Preverite oznako
   Pri izbiranju oblačil je zelo priročno, če je notranjost omare osvetljena.
   Preverite oznako
   Slike, fotografije ali pohištvo lahko poudarite s stoječimi ali namiznimi svetilkami. Ne glede na količino svetlobe, ki jo želite, naše sijalke z možnostjo zatemnitve WarmGlow vedno pričarajo prijeten sij – bolj kot jih boste zatemnili, toplejša bo svetloba.
   Preverite oznako
   S svetili z možnostjo zatemnitve in svetilkami za vzdušje lahko pričarate pravo vzdušje za vsak trenutek dneva. Sijalke SceneSwitch omogočajo 3 nastavitve – in pri tem ne potrebujete zatemnilnika ali dodatnih priključkov.

   Philips InStyle

   Stropna svetilka

   Philipsove stropne svetilke InStyle