More brands from

  Philipsova razsvetljava za hodnike

  Zakaj ravno Philipsova razsvetljava za hodnike?

   

  Hodnik je prvi prostor, v katerega stopijo ljudje, ko vas obiščejo. Prvi vtis vedno šteje, zato naj razsvetljava v hodniku izraža toplino in dobrodošlico. Lahko vam pomagamo najti pravo razsvetljavo za hodnike z najrazličnejšo opremo, od svetlih stropnih svetilk do toplih namiznih in stenskih svetilk. Razsvetljava za hodnike s čudovito estetsko zasnovo ima tudi pomembno vlogo pri usmerjanju gostov po vašem stanovanju.

  Philips Hue White Ambiance

  Začetni paket

   

  Začnite z začetnim paketom Philips Hue White Ambiance in izboljšajte svoje počutje z naravno belo svetlobo v katerem koli trenutku dneva, od sončnega vzhoda do zahoda.

  Oznaka LED
  Preverite oznako
  Uporabite svetlobo, da se napolnite z energijo, da se osredotočite, da se potopite v dobro branje ali se sprostite
  Preverite oznako
  Izkusite nežno prebujanje ob svojem osebnem sončnem vzhodu
  Preverite oznako
  Po svojem okusu nadzirajte svetilke
  Philips Hue White Ambiance 871869654869

  Funkcionalna razsvetljava za hodnike – za popoln prvi vtis

   

  Na vašo izbiro razsvetljave za hodnike vplivajo različni dejavniki. Glede na velikost vašega doma se spreminja tudi velikost hodnikov, pri katerih je treba torej zadostiti različnim zahtevam.

  Splošno pa velja, da mora imeti vsak hodnik dobro osnovno razsvetljavo, ki zagotovi enakomerno osvetlitev prostora. Za ta namen so posebej primerne stropne svetilke za hodnike. Vendar pa morda ne bodo zadostovale za osvetlitev celotnega prostora, kar je odvisno od velikosti hodnika. Posredna stenska razsvetljava ustvari vzdušje udobja in dobrodošlice ter obenem poudari prvi vtis o vašem domu. Večje prostore lahko osvetlite z reflektorji, ki ustvarijo enakomerno osvetlitev in pripomorejo k večji preglednosti v prostoru.

  Le najboljše za vaš hodnik – vse prednosti že na prvi pogled

  5-letno jamstvo
  Poleg standardnega 2-letnega jamstva za to svetilko, Philips nudi tudi  5-letno jamstvo za sistem LED, kar vključuje modul LED in gonilnik v tej svetilki.
  Temperature barve svetlobe
  Svetilke imajo različne barvne temperature, ki se označujejo z enoto kelvin (K). Sijalke z nizkim številom kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, medtem ko imajo tiste z višjim številom kelvinov bolj hladno in živahno svetlobo. Ta Philipsova svetilka oddaja toplo belo svetlobo, ki ustvarja prijetno vzdušje.
  Philipsove energetsko varčne sijalke
  Ta Philipsova energetsko varčna sijalka prihrani pri energiji v primerjavi s tradicionalnimi svetlobnimi viri, zaradi česar prihranite denar pri stroških za elektriko in naredite nekaj dobrega za okolje.
  Diode LED: povprečno 15 let življenjske dobe
  Svetlobni vir, ki mu lahko zaupate. Diode LED, ki so vgrajene v Philipsove sijalke, imajo življenjsko dobo do 15.000 ur (kar je enako 15 letom, če upoštevamo povprečno 3-urno dnevno uporabo in vsaj 13.000 vklopov in izklopov). Enostavno čudovito je vedeti, da vam ne bo treba skrbeti za vzdrževanje ali menjavo sijalk, ob tem pa boste vseeno lahko uživali v popolnem svetlobnem vzdušju doma.

  Naj vaš vhod zasveti v posebni luči z razsvetljavo za hodnike

   

  Ko je osnovna razsvetljava hodnika vgrajena, je potrebno le še ustvariti vzdušje dobrega počutja. S svetili lahko poudarite čudovite dekorativne elemente, ki so pogosto sestavni del večjih hodnikov. Namizne svetilke na predalnikih, skrinjah ali omaricah ustvarijo majhne otočke tople svetlobe. Stenske svetilke so uporabne pri osvetlitvi slik in kipov. Omare lahko poudarite s svetilkami in reflektorji na žicah, drogovih ali vodilih. Pri načrtovanju razsvetljave za hodnike z ogledali so najboljša izbira stenska svetila z mehko svetlobo, ki ne povzročajo bleščanja. Barvne svetilke in sijalke LED lahko v vaš hodnik vnesejo nekaj več živahnosti.

  Razsvetljava za hodnike – nasveti

  Slika iz videoposnetka o Philipsovi razsvetljavi za dnevne sobe

  Philipsova razsvetljava za hodnike: poiščite pravo razsvetljavo za svoj hodnik

  Preverite oznako
  Energetsko varčne sijalke ali sijalke LED zagotavljajo več ur svetlobe.
  Preverite oznako
  Barvna svetloba lahko vašemu hodniku prida poseben čar. Uporabite sistem Philips Hue in izbirajte med 16 milijoni barv.
  Preverite oznako
  Za topel sprejem uporabite zatemnjeno svetlobo. Naše sijalke s tehnologijo WarmGlow omogočajo prijeten sij – bolj kot jih boste zatemnili, toplejša bo svetloba.
  Preverite oznako
  Uporabite naravno svetlobo v hodniku. Svetilke v hodniku naj omogočajo visokokakovostno upodabljanje barv.
  Preverite oznako
  Močna svetloba za začetek dneva, prijeten večerni sij ob povratku domov: sijalke SceneSwitch omogočajo pravo svetlobo vsak trenutek dneva brez uporabe zatemnilnika.

  Philips Hue White Ambiance:

  začetni paket

  Philips Hue White Ambiance 871869654869