Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi

   Philipsova razsvetljava za hodnike

   Zakaj ravno Philipsova razsvetljava za hodnike?

    

   Hodnik je prvi prostor, v katerega stopijo ljudje, ko vas obiščejo. Prvi vtis vedno šteje, zato naj razsvetljava v hodniku izraža toplino in dobrodošlico. Lahko vam pomagamo najti pravo razsvetljavo za hodnike z najrazličnejšo opremo, od svetlih stropnih svetilk do toplih namiznih in stenskih svetilk. Razsvetljava za hodnike s čudovito estetsko zasnovo ima tudi pomembno vlogo pri usmerjanju gostov po vašem stanovanju.

   Philips Hue White Ambiance

   Začetni paket

    

   Začnite z začetnim paketom Philips Hue White Ambiance in izboljšajte svoje počutje z naravno belo svetlobo v katerem koli trenutku dneva, od sončnega vzhoda do zahoda.

   Oznaka LED
   Preverite oznako
   Uporabite svetlobo, da se napolnite z energijo, da se osredotočite, da se potopite v dobro branje ali se sprostite
   Preverite oznako
   Izkusite nežno prebujanje ob svojem osebnem sončnem vzhodu
   Preverite oznako
   Po svojem okusu nadzirajte svetilke
   Philips Hue White Ambiance 871869654869

   Funkcionalna razsvetljava za hodnike – za popoln prvi vtis

    

   Na vašo izbiro razsvetljave za hodnike vplivajo različni dejavniki. Glede na velikost vašega doma se spreminja tudi velikost hodnikov, pri katerih je treba torej zadostiti različnim zahtevam.

   Splošno pa velja, da mora imeti vsak hodnik dobro osnovno razsvetljavo, ki zagotovi enakomerno osvetlitev prostora. Za ta namen so posebej primerne stropne svetilke za hodnike. Vendar pa morda ne bodo zadostovale za osvetlitev celotnega prostora, kar je odvisno od velikosti hodnika. Posredna stenska razsvetljava ustvari vzdušje udobja in dobrodošlice ter obenem poudari prvi vtis o vašem domu. Večje prostore lahko osvetlite z reflektorji, ki ustvarijo enakomerno osvetlitev in pripomorejo k večji preglednosti v prostoru.

   Le najboljše za vaš hodnik – vse prednosti že na prvi pogled

   5-letno jamstvo
   Poleg standardnega 2-letnega jamstva za to svetilko, Philips nudi tudi  5-letno jamstvo za sistem LED, kar vključuje modul LED in gonilnik v tej svetilki.
   Temperature barve svetlobe
   Svetilke imajo različne barvne temperature, ki se označujejo z enoto kelvin (K). Sijalke z nizkim številom kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, medtem ko imajo tiste z višjim številom kelvinov bolj hladno in živahno svetlobo. Ta Philipsova svetilka oddaja toplo belo svetlobo, ki ustvarja prijetno vzdušje.
   Philipsove energetsko varčne sijalke
   Ta Philipsova energetsko varčna sijalka prihrani pri energiji v primerjavi s tradicionalnimi svetlobnimi viri, zaradi česar prihranite denar pri stroških za elektriko in naredite nekaj dobrega za okolje.
   Diode LED: povprečno 15 let življenjske dobe
   Svetlobni vir, ki mu lahko zaupate. Diode LED, ki so vgrajene v Philipsove sijalke, imajo življenjsko dobo do 15.000 ur (kar je enako 15 letom, če upoštevamo povprečno 3-urno dnevno uporabo in vsaj 13.000 vklopov in izklopov). Enostavno čudovito je vedeti, da vam ne bo treba skrbeti za vzdrževanje ali menjavo sijalk, ob tem pa boste vseeno lahko uživali v popolnem svetlobnem vzdušju doma.

   Naj vaš vhod zasveti v posebni luči z razsvetljavo za hodnike

    

   Ko je osnovna razsvetljava hodnika vgrajena, je potrebno le še ustvariti vzdušje dobrega počutja. S svetili lahko poudarite čudovite dekorativne elemente, ki so pogosto sestavni del večjih hodnikov. Namizne svetilke na predalnikih, skrinjah ali omaricah ustvarijo majhne otočke tople svetlobe. Stenske svetilke so uporabne pri osvetlitvi slik in kipov. Omare lahko poudarite s svetilkami in reflektorji na žicah, drogovih ali vodilih. Pri načrtovanju razsvetljave za hodnike z ogledali so najboljša izbira stenska svetila z mehko svetlobo, ki ne povzročajo bleščanja. Barvne svetilke in sijalke LED lahko v vaš hodnik vnesejo nekaj več živahnosti.

   Razsvetljava za hodnike – nasveti

   Slika iz videoposnetka o Philipsovi razsvetljavi za dnevne sobe

   Philipsova razsvetljava za hodnike: poiščite pravo razsvetljavo za svoj hodnik

   Preverite oznako
   Energetsko varčne sijalke ali sijalke LED zagotavljajo več ur svetlobe.
   Preverite oznako
   Barvna svetloba lahko vašemu hodniku prida poseben čar. Uporabite sistem Philips Hue in izbirajte med 16 milijoni barv.
   Preverite oznako
   Za topel sprejem uporabite zatemnjeno svetlobo. Naše sijalke s tehnologijo WarmGlow omogočajo prijeten sij – bolj kot jih boste zatemnili, toplejša bo svetloba.
   Preverite oznako
   Uporabite naravno svetlobo v hodniku. Svetilke v hodniku naj omogočajo visokokakovostno upodabljanje barv.
   Preverite oznako
   Močna svetloba za začetek dneva, prijeten večerni sij ob povratku domov: sijalke SceneSwitch omogočajo pravo svetlobo vsak trenutek dneva brez uporabe zatemnilnika.

   Philips Hue White Ambiance:

   začetni paket

   Philips Hue White Ambiance 871869654869