Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi

   Philipsova razsvetljava za domače pisarne

   Zakaj ravno Philipsova razsvetljava za domače pisarne?

    

   Vaš dom je lahko odlično delovno mesto. V tišini domače pisarne se je veliko lažje osredotočiti na zapleten projekt, učno snov ali plačilo računov. Lahko vam pokažemo, kako z našo namizno razsvetljavo ustvariti popolno vzdušje v domači pisarni. Tako boste lahko v sproščenem okolju učinkoviteje delali in se brez težav lotili vsake še tako zahtevne naloge.

   Philips Hue Phoenix

   Namizna svetilka

    

   Namizna svetilka Philips Hue Phoenix z možnostjo zatemnitve oddaja toplo in hladno belo svetlobo ter se tako prilagaja vašim dnevnim dejavnostim. Povežite jo prek vmesnika Hue Bridge (ni vključeno) z domačim brezžičnim omrežjem za preprost nadzor prek pametne naprave.

   Oznaka LED
   Preverite oznako
   Štirje svetlobni recepti
   Preverite oznako
   Topla in hladna bela svetloba
   Preverite oznako
   3D-tekstura za bleščeč svetlobni učinek

   Namizna razsvetljava: odkrijte Philipsovo ponudbo razsvetljave za domače pisarne

    

   Priporočamo, da se pri namizni razsvetljavi odločite za kombinacijo različnih svetlobnih virov. Stropna svetilka zagotavlja splošno osvetlitev prostora, kar je pomembno za vaš vid in preprečevanje utrujenosti. Neposredna razsvetljava, npr. stenske in stoječe svetilke, pa ustvarja dobro vzdušje, kar je ključno za prijetno delovno okolje. Najpomembnejša pa je osvetlitev mize. Izberete lahko namizno svetilko z upogljivo roko, ki jo lahko nastavite. Pomembno je, da dobro osvetlite ves delovni prostor in pri tem preprečite bleščanje. Nastajanje senc preprečite tako, da svetilko postavite nasproti svoji vodilni roki: desničarji naj imajo torej svetilko na levi, levičarji pa na desni. Naše raznolike svetilke niso namenjene le razsvetljavi vaše domače pisarne, ampak tudi kot njen okrasni element: izberite svetilko, ki se bo ujemala s pohištvom in bo izrazila vaš osebni slog.

   Le najboljše za vašo mizo – vse prednosti že na prvi pogled

   5-letno jamstvo
   Poleg standardnega 2-letnega jamstva za to svetilko, Philips nudi tudi  5-letno jamstvo za sistem LED, kar vključuje modul LED in gonilnik v tej svetilki.
   Temperature barve svetlobe
   Svetilke imajo različne barvne temperature, ki se označujejo z enoto kelvin (K). Sijalke z nizkim številom kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, medtem ko imajo tiste z višjim številom kelvinov bolj hladno in živahno svetlobo. Ta Philipsova svetilka oddaja toplo belo svetlobo, ki ustvarja prijetno vzdušje.
   Philipsove energetsko varčne sijalke
   Ta Philipsova energetsko varčna sijalka prihrani pri energiji v primerjavi s tradicionalnimi svetlobnimi viri, zaradi česar prihranite denar pri stroških za elektriko in naredite nekaj dobrega za okolje.
   Diode LED: povprečno 15 let življenjske dobe
   Svetlobni vir, ki mu lahko zaupate. Diode LED, ki so vgrajene v Philipsove sijalke, imajo življenjsko dobo do 15.000 ur (kar je enako 15 letom, če upoštevamo povprečno 3-urno dnevno uporabo in vsaj 13.000 vklopov in izklopov). Enostavno čudovito je vedeti, da vam ne bo treba skrbeti za vzdrževanje ali menjavo sijalk, ob tem pa boste vseeno lahko uživali v popolnem svetlobnem vzdušju doma.

   Razsvetljava za domače pisarne – nasveti

   Slika iz videoposnetka o Philipsovi namizni razsvetljavi

   Philipsova namizna razsvetljava: ustvarite popolno domačo pisarno

   Preverite oznako
   Namizno svetilko postavite nasproti svoji vodilni roki, da tako preprečite sence pri branju ali pisanju.
   Preverite oznako
   Barvna svetloba ali svetloba za vzdušje vam lahko pomaga, da se lažje osredotočite na delo. Sistem Philips Hue vam omogoča, da vzdušje prilagajate z več kot 16 milijoni barv.
   Preverite oznako
   Računalniški zaslon obrnite tako, da nanj ne bo padala naravna dnevna svetloba ali svetloba namizne svetilke – tako boste med delom z računalnikom preprečili bleščanje.
   Preverite oznako
   Poskrbite, da bo namizna svetilka osvetljevala ves delovni prostor.
   Preverite oznako
   Pri branju in pisanju je priporočljiva uporaba funkcionalne in splošne razsvetljave: razsvetljava z možnostjo zatemnitve lahko na primer zmanjša utrujenost oči. Sijalke SceneSwitch omogočajo 3 nastavitve, za kar ne potrebujete ne zatemnilnika ne dodatnih priključkov.
   Preverite oznako
   Slike, fotografije ali pohištvo lahko poudarite s stoječimi ali namiznimi svetilkami. Ne glede na količino svetlobe, ki jo želite, naše sijalke z možnostjo zatemnitve WarmGlow vedno pričarajo prijeten sij – bolj kot jih boste zatemnili, toplejša bo svetloba.
   Philips Hue Phoenix:
   namizna svetilka