More brands from

  Philipsova razsvetljava za kuhinje

  Zakaj ravno Philipsova razsvetljava za kuhinje?

   

  Kuhinja je središče vsakega doma. Prostor, kjer se zberete, da skupaj kuhate, si izmenjate novice ob dobri hrani in proslavljate. A vsaka kuhinja potrebuje tudi najboljšo osvetlitev, da lahko popolnoma zaživi. Pokažemo vam lahko različne zamisli za razsvetljavo kuhinj, ki so neverjetno priročne in funkcionalne ter ustvarjajo toplo in vabljivo vzdušje. Te zamisli vključujejo ambientalno, poudarjajočo in delovno razsvetljavo, s čimer kar najbolje izkoristite vse, kar vam nudi zasnova vaše kuhinje. Lahko vam pomagamo ustvariti pravo vzdušje ne glede na izbrano jed, ki jo pripravljate.

  Philips Amaze Hue

  Viseča svetilka

   

  V svoj sistem Philips Hue dodajte visečo svetilko Amaze Philips Hue White Ambiance in uživajte v naravni beli svetlobi, ki vam zjutraj pomaga, da odprete oči, se napolnite z energijo, se lažje osredotočite, berete in se sprostite. Uživajte ob tej edinstveno zasnovani viseči svetilki, ki se dobro zlije z vsakim prostorom.

  Oznaka LED
  Preverite oznako
  Visokokakovostna svetilka LED
  Preverite oznako
  Topla bela in hladna močna dnevna svetloba
  Preverite oznako
  Zagotovljena enakomerna brezžična zatemnitev
  Philipsova svetilka Amaze 4023331P7

  Zamisli za razsvetljavo v kuhinji

   

  Ali že imate lepo stropno svetilko v kuhinji? To je že dober začetek, stropne svetilke namreč zagotavljajo osnovno osvetlitev, ki omogoča dobro orientacijo po prostoru. Vendar pa takšna razsvetljava ne zadostuje za osvetlitev vseh delov kuhinje. Priporočamo svetilke LED – te ustvarjajo mehko belo svetlobo, imajo možnost zatemnitve in so energetsko varčne. Glede na velikost kuhinje v razsvetljavo za kuhinjo vključite naslednja svetila:

  Le najboljše za vašo kuhinjo – vse prednosti že na prvi pogled

  5-letno jamstvo
  Poleg standardnega 2-letnega jamstva za to svetilko, Philips nudi tudi  5-letno jamstvo za sistem LED, kar vključuje modul LED in gonilnik v tej svetilki.
  Temperature barve svetlobe
  Svetilke imajo različne barvne temperature, ki se označujejo z enoto kelvin (K). Sijalke z nizkim številom kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, medtem ko imajo tiste z višjim številom kelvinov bolj hladno in živahno svetlobo. Ta Philipsova svetilka oddaja toplo belo svetlobo, ki ustvarja prijetno vzdušje.
  Philipsove energetsko varčne sijalke
  Ta Philipsova energetsko varčna sijalka prihrani pri energiji v primerjavi s tradicionalnimi svetlobnimi viri, zaradi česar prihranite denar pri stroških za elektriko in naredite nekaj dobrega za okolje.
  Diode LED: povprečno 15 let življenjske dobe
  Svetlobni vir, ki mu lahko zaupate. Diode LED, ki so vgrajene v Philipsove sijalke, imajo življenjsko dobo do 15.000 ur (kar je enako 15 letom, če upoštevamo povprečno 3-urno dnevno uporabo in vsaj 13.000 vklopov in izklopov). Enostavno čudovito je vedeti, da vam ne bo treba skrbeti za vzdrževanje ali menjavo sijalk, ob tem pa boste vseeno lahko uživali v popolnem svetlobnem vzdušju doma.

  Osvetlite delovne površine v svoji kuhinji


  Ljubiteljski kuharski mojstri zelo dobro vedo, da je močna svetloba pri kuhanju ključnega pomena. Da bi bila izkušnja kuhanja kar najboljša, je zelo pomembno, da izberete razsvetljavo z enakomerno svetlobo brez odseva. Najboljša izbira za ta del kuhinje je svetilka z nevtralno belo svetlobo.
   
  Če imate kuhinjo in jedilnico združeno, naj bo nad jedilnim prostorom samostojna svetilka, saj je ta del kuhinje običajno precej zaseden, naj gre za romantično večerjo v dvoje, prigrizek s prijatelji ali pisanje domače naloge, pri mizi se vedno nekaj dogaja. Zato je pomembno, da lahko razsvetljavo v kuhinji prilagodite trenutnemu dogajanju. Viseča svetilka nad jedilno mizo z možnostjo zatemnitve, ki oddaja toplo belo svetlobo, je gotovo dobra izbira, saj lahko svetlobo prilagodite svojim potrebam.
   
  Okrasna razsvetljava za kuhinje pa vam omogoča, da v prostor vnesete še več topline in ustvarite prijetno vzdušje. Sijalke LED zagotavljajo neverjetno toplo belo svetlobo, poleg tega pa imajo tudi izjemno dolgo življenjsko dobo. Prijazno vzdušje lahko v kuhinji ustvarite tudi z barvno svetlobo. Preprosto spremenite barvo glede na svoje počutje in se v svoji kuhinji popolnoma sprostite.

  Načrtovanje razsvetljave za kuhinje – nasveti

  Philipsovi nasveti za načrtovanje razsvetljave za kuhinje

  Odkrijte Philipsovo ponudbo razsvetljave za kuhinje

  Preverite oznako
  Funkcionalna svetila, ki so nevidno vgrajena pod kuhinjske elemente, osvetljujejo delovno površino in zagotavljajo varnost pri različnih kuhinjskih opravilih.
  Preverite oznako
  Prekriti reflektorji na vrhu kuhinjskih elementov osvetljujejo strop in stene, kar zagotavlja osvetlitev brez senc. Ne glede na količino svetlobe, ki jo želite, naše sijalke z možnostjo zatemnitve WarmGlow vedno pričarajo prijeten sij – bolj kot jih boste zatemnili, toplejša bo svetloba.
  Preverite oznako
  Reflektorji, vgrajeni nad kuhinjsko korito, zagotavljajo ustrezno svetlobo za to delovno okolje.
  Preverite oznako
  Nekatere dele kuhinje, na primer točilni ali delovni pult, lahko poudarite s stropnimi svetilkami – na tak način boste ustvarili kontrast in v kuhinjo z razsvetljavo vnesli poseben čar. Izbirate lahko med več kot 16 milijoni barv, ki jih omogoča sistem Philips Hue, ter tako poskrbite za prav posebno izkušnjo.
  Preverite oznako
  S svetili z možnostjo zatemnitve lahko v vsakem trenutku dneva ob jedilni mizi pričarate popolno vzdušje. Sijalke SceneSwitch omogočajo 3 nastavitve – in pri tem ne potrebujete zatemnilnika ali dodatnih priključkov.

  Philips Amaze Hue

  Viseča svetilka

  Philipsova svetilka Amaze 4023331P7