Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi

   Philipsova razsvetljava za dnevne sobe

   Zakaj ravno Philipsova razsvetljava za dnevne sobe?

    

   Dnevna soba je srce vašega doma. Prostor, v katerem se ustvarjajo številni spomini – ob sproščenem druženju s prijatelji, počivanju na kavču in gledanju televizije, ob delu ali uživanju v dobri hrani. Pokažemo vam lahko, kako prilagoditi razsvetljavo vašega doma, da bo ustrezala vsaki dejavnosti, od močnih stropnih svetilk do svetilk za dnevno sobo s prijetno svetlobo. Vaša razsvetljava za dnevno sobo bo torej ustvarila popolno vzdušje v prostoru ne glede na dejavnost.

   Philips myLiving RING

   Viseča svetilka

   Napolnite svojo dnevno sobo s presenetljivimi učinki viseče svetilke, ki v prostor vnese kanček sodobne igrivosti, ko sveti ali ne.
   Preverite oznako
   Pričarajte dovršeno in vabljivo vzdušje
   Preverite oznako
   Visokokakovostni materiali
   Preverite oznako
   Ustvarite čudovite svetlobne učinke
   Philipsova svetilka RING 4091331PN

   Zamisli za razsvetljavo za dnevne sobe – za prijetno vzdušje

    

   Razsvetljava dnevne sobe se mora prilagajati številnim situacijam, vsaka svetloba namreč ne ustreza vsakemu dogodku. Stropna svetilka predstavlja osnovo vsake popolne razsvetljave za dnevno sobo. Odlična izbira je svetilka z možnostjo zatemnitve, ki vam omogoča paleto svetlobnih odtenkov, od močno belih do prijetno toplih. Priporočamo sijalke LED – oddajajo namreč mehko belo svetlobo, imajo možnost zatemnitve in so energetsko varčne. Stropna svetilka je nepogrešljiva pri igri, pospravljanju ali delu. Če želite v prostor vnesti več topline, lahko v razsvetljavo vključite naslednja svetila:

    

   • namizne svetilke na jedilni mizi, okenskih in stenskih policah,
   • stoječe svetilke ob kavču ali naslanjaču,
   • stenske svetilke ob ogledalih, slikah in kipih,
   • vgrajena svetila, na primer v knjižno polico.

   Le najboljše za vašo dnevno sobo – vse prednosti že na prvi pogled

   5-letno jamstvo
   Poleg standardnega 2-letnega jamstva za to svetilko, Philips nudi tudi  5-letno jamstvo za sistem LED, kar vključuje modul LED in gonilnik v tej svetilki.
   Temperature barve svetlobe
   Svetilke imajo različne barvne temperature, ki se označujejo z enoto kelvin (K). Sijalke z nizkim številom kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, medtem ko imajo tiste z višjim številom kelvinov bolj hladno in živahno svetlobo. Ta Philipsova svetilka oddaja toplo belo svetlobo, ki ustvarja prijetno vzdušje.
   Philipsove energetsko varčne sijalke
   Ta Philipsova energetsko varčna sijalka prihrani pri energiji v primerjavi s tradicionalnimi svetlobnimi viri, zaradi česar prihranite denar pri stroških za elektriko in naredite nekaj dobrega za okolje.
   Diode LED: povprečno 15 let življenjske dobe
   Svetlobni vir, ki mu lahko zaupate. Diode LED, ki so vgrajene v Philipsove sijalke, imajo življenjsko dobo do 15.000 ur (kar je enako 15 letom, če upoštevamo povprečno 3-urno dnevno uporabo in vsaj 13.000 vklopov in izklopov). Enostavno čudovito je vedeti, da vam ne bo treba skrbeti za vzdrževanje ali menjavo sijalk, ob tem pa boste vseeno lahko uživali v popolnem svetlobnem vzdušju doma.

   Osvetlite svojo dnevno sobo

    

   Svetilke za dnevne sobe ne zagotavljajo le svetlobe, ampak so lahko s svojo svetlobo tudi okrasni element. S popolno razsvetljavo za dnevne sobe lahko ustvarite različne poudarke in svetlobo vključite v prostor kot element notranje opreme. Razsvetljava vaše dnevne sobe se mora prilagajati velikosti prostora – dnevne sobe s svetlim pohištvom potrebujejo manj svetlobe kot temnejše sobe, posredna razsvetljava pa ustvari prijetno vzdušje.

    

   Ali je jedilnica del vaše dnevne sobe? Potem razmislite o razsvetljavi mize z visečo svetilko z možnostjo zatemnitve. To vam omogoča prilagajanje svetlobe glede na potrebe – naj bo to ob večerji, družabnih igrah ali delu. S stensko razsvetljavo ob ogledalih in slikah boste ustvarili prijetno vzdušje – podoben učinek imajo tudi namizne svetilke na okenskih in stenskih policah ter klubskih mizicah.

   Načrtovanje razsvetljave za dnevne sobe – nasveti

   Slika iz videoposnetka o Philipsovi razsvetljavi za dnevne sobe

   Oglejte si, kako lahko Philipsove sijalke s tehnologijo WarmGlow ustvarijo popolno vzdušje v vaši dnevni sobi

   Preverite oznako
   Stoječo svetilko postavite za naslanjač, da boste imeli dovolj svetlobe za sprostitev ob svoji najljubši knjigi. Naše sijalke SceneSwitch zagotavljajo 3 nastavitve, od močne svetlobe do prijetnega sija, brez uporabe zatemnilnika.
   Preverite oznako
   Slike in fotografije lahko poudarite s stropnimi reflektorji. Ne glede na količino svetlobe, ki jo želite, naše sijalke z možnostjo zatemnitve WarmGlow vedno pričarajo prijeten sij – bolj kot jih boste zatemnili, toplejša bo svetloba.
   Preverite oznako
   Z barvno svetlobo in svetilkami z možnostjo zatemnitve lahko uravnavate vzdušje. Priporočamo Philips Hue – sistem omogoča več kot 16 milijonov barv, ki bodo vsakodnevno osvetlitev spremenile v čudovito izkušnjo.

   Philips myLiving RING

   Viseča svetilka

   Philipsova svetilka RING 4091331PN