Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi

  Zunanja razsvetljava, ko jo potrebujete

  Z ustrezno svetlobo boste lažje našli pot v temi.

  Moč Philipsovih senzorjev gibanja

  Več informacij o Philipsovi tehnologiji senzorjev gibanja

   

  Kako najdete ključe v temi? Kako lahko vidite, kdo stoji pred vrati? Kako zagotovite, da se med opravljanjem vsakodnevnih opravil ne spotaknete ob predmete? Več informacij o tem, kako vam to lahko uspe s tehnologijo senzorjev gibanja.

  Kako je mogoče z razsvetljavo prihraniti energijo?
  ikona_prihranek_energije_zunaj
  Enostavno. Senzorji gibanja zagotavljajo minimalne stroške energije, ki jo porabi vrtna razsvetljava, in vaši sosedje se ne bodo pritoževali nad vrtnimi lučmi, zaradi katerih ponoči ne morejo spati. Še boljša odločitev pa je razsvetljava krajin z diodami LED, ki jih napaja sončna energija, saj vam za osvetlitev zunanjih prostorov tako ne bo treba odšteti niti centa.
  Ali razsvetljava zagotavlja večjo varnost?
  ikona_zaklepanje
  Da. Ponoči je lahko zaradi zunanje razsvetljave verjetnost vloma v vaš dom manjša, zato lahko uživate v mirnem spancu. Lastniki hiš, ki so zunanje luči ustrezno namestili na primer na verando ali na zunanje zidove, se tako praviloma počutijo varneje.
  Kje je najbolje namestiti zunanje varnostne luči?
  ikona_zaklepanje

  Pomembno je, da zunanjo razsvetljavo ustrezno namestite in s tem zagotovite njeno pravilno delovanje – tako z vidika varnosti kot tudi z vidika udobja. Naslednja območja morajo biti ponoči obvezno osvetljena:

   

  – vhodna vrata
  – območja okoli garaže

  – vogali hiše

  Kako delujejo senzorji gibanja?
  senzor gibanja
  Naše zunanje luči so opremljene z infrardečim (PIR) senzorjem gibanja, ki zazna gibanje. Prav zaradi tega veljajo za energijsko zelo učinkovit vir svetlobe, saj svetijo le takrat, ko se oseba nahaja v bližini senzorja. 
  Kako daleč senzorji zaznajo gibanje?
  ikona_senzor_gibanja_zunaj
  Naša varnostna razsvetljava je zasnovana za zaznavanje gibanja v dosegu 10 metrov. To je priročen način za osvetlitev poti ponoči, poleg tega pa vam pomaga prihraniti energijo, saj enostavno izberete, natančno kdaj in kje naj se luči vklopijo.
  Jih je težko nastaviti?
  preprosta namestitev
  Sploh ne. Med preprostim postopkom nastavitve lahko enostavno izberete, kdaj naj samodejni senzor vklopi luči in kako dolgo naj luči svetijo. Če želite, da luči ostanejo vklopljene dlje časa, lahko senzorje deaktivirate na zelo enostaven način.

  Moč Philipsovih luči na sončno energijo

  Poskusite Philipsovo tehnologijo razsvetljave LED na sončno energijo

  Vrtne luči na sončno energijo Philips Solar so oblikovane z visokokakovostnimi solarnimi ploščami in sijalkami LED za čim učinkovitejše zbiranje sončne svetlobe, zaradi česar je svetloba prisotna dlje časa. Koliko časa zagotavljajo svetlobo, je odvisno od količine sončne svetlobe, ki jo solarna plošča prejme. V primeru sončnega vremena lahko zagotavljajo do šest ur brezplačne svetlobe. Funkcije varčevanja z energijo, kot je stikalo za vklop/izklop ali senzor gibanja, zagotavljajo, da so zunanja območja v kakršnem koli vremenu in v katerem koli letnem času ves čas dobro osvetljena.
  Abelia
  Jih je težko namestiti?
  Ikona_brezžično_zunaj
  Še zdaleč ne. Z vrtnimi lučmi na sončno energijo Philips Solar je namestitev razsvetljave krajin enostavnejša. Za namestitev luči na vrtu boste potrebovali le nekaj minut – tudi če še nikoli prej niste nameščali zunanje razsvetljave. Ker luči niso opremljene z omrežnimi napajalnimi kabli, luči ni treba namestiti blizu električne vtičnice, zato je namestitev hitra in enostavna.
  Ali sijalke na sončno energijo privarčujejo največ energije?
  ikona_prihranek_energije_zunaj
  Da. Vrtne luči Philips, ki jih napaja sončna energija, sončno energijo pretvorijo v čudovito svetlobo, za katero vam ni treba dodatno plačati. Čudovito oblikovane in energijsko učinkovite vrtne luči ter zunanje luči so izdelane iz trajnih materialov in lahko služijo do 25 let, zato lahko sončno energijo brezplačno uporabljate več let.  
  Ali sijalke na sončno energijo zagotavljajo dovolj svetlobe?
  Ikona_vključene_sijalke_LED_zunaj
  Vrtne luči na sončno energijo Philips Solar oddajajo svetlobo v vrednosti do 100 lumnov, kar zadošča za osvetlitev določenega delovnega prostora ali za osvetlitev vrta ali arhitekturnih figur.

  Želite boljšo zunanjo razsvetljavo , da bo vaš vrt dobro osvetljen?