Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi

  Kakovostno preživljajte čas na prostem

  Funkcionalna in dovršena zunanja razsvetljava zagotavlja, da bo vaš vrt elegantno osvetljen ves dan

  Svetloba za vrtove in balkone


  Boljše so zunanje luči in vrtna razsvetljava, več časa lahko preživite zunaj. Na prostem se lahko družite s prijatelji ali pa se sproščate ob branju knjige. Ne glede na to, ali imate velik vrt ali majhen balkon,  boste z ustrezno svetlobo ustvarili vzdušje za preživljanje časa na svežem zraku s prijatelji in družino.
  ikona_prihranek_energije_zunaj

  Preprosta namestitev


  Nameščanje svetila ni nujno težavno. Potrudili smo se po svojih najboljših močeh, da je namestitev vrtnih luči Philips kar se le da enostavna. Zunanje luči lahko namestite v treh enostavnih korakih. Mnogi kupci se s tem strinjajo. Uporabniki, ki so namestili naše izdelke, so celo potrdili, da je namestitev enostavna*.


  (*Vir: doma opravljen preskus, Francija – 2015)

  Ikona_vključene_sijalke_LED_zunaj

  Izjemna kakovost osvetlitve


  Za popoln konec popolnega dneva si odpočijte in se sprostite ob pogledu na mehak sij pomirjujoče bele svetlobe. Ob pogledu na belo svetlobo se boste zvečer lažje sprostili in še bolj uživali na prostem. Zunanje luči oddajajo konsistentno in enotno toplo belo svetlobo z barvno temperaturo 2700 kelvinov ali hladno belo svetlobo z barvno temperaturo 4000 kelvinov. 
  Ikona_visoka_kakovost_zunaj

  Uredite svoj vrt s svetlobo


  Vrtne luči lahko na prostem elegantno izražajo slog, ki ste ga uporabili v notranjih prostorih. Naša svetila odlikuje moderen ali tradicionalen končni videz, s tem pa dopolnjujejo vaš slog in osvetlijo vsak trenutek. Visokokakovostni materiali in izjemne oblike izdelkov, ki bodo vaši vrtni temi dodale pridih sloga.

  Poskusite osvetlitev na navideznem vrtu!

  Načrtovanje razsvetljave na prostem – nasveti

  Uporabite posredno razsvetljavo za elegantno osvetljen vrt

  Posredna razsvetljava je odlična za ustvarjanje vzdušja, medtem ko je neposredna razsvetljava bolj funkcionalna. Svetila skrijte za grmičevje ali živo mejo ali pa jih usmerite proti steni terase, da kar najbolje izkoristite trenutno situacijo. Močne sijoče luči ne smejo biti nikoli nameščene na neposredno vidnem mestu, saj lahko obiskovalce oslepijo.

  Vrtne luči z diodami LED ustvarijo pravljični učinek

  Glede na širino vašega vrta boste potrebovali dodatne vrtne luči. Izberite luči z diodami LED , saj imajo te daljšo življenjsko dobo in so bolj energijsko učinkovite kot običajne sijalke. Naše vrtne luči, ki jih napaja sončna energija , čez dan lovijo sončno svetlobo, da lahko ob čudoviti razsvetljavi uživate še dolgo v noč. 

  Philipsovo laterno Abelia lahko enostavno nesete s seboj. Tako s svetlobnim učinkom sveče kot tudi z močnejšo svetlobo bo laterna na vašem balkonu ali vrtu ustvarila popolno vzdušje.

  Kje lahko namestite zunanje luči?

   

  Uporabite posredno razsvetljavo za elegantno osvetljen vrt.

   

  Za pravilno delovanje zunanjih luči je z vidika varnosti in z vidika udobja pomembno, da zunanje luči pravilno namestite. Območja, ki morajo biti ponoči obvezno osvetljena, so:

  • vhodna vrata
  • območje okoli garaže
  •  vogali hiše
  Abelia
  Ali lahko najdete ključe v temi?