Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi

  Izberite sijalko
  Poiščite najprimernejšo sijalko
  za svoje potrebe

  Da boste vedno pravilno izbrali 

   

  Predstavljamo vam široko ponudbo sijalk družbe Philips Lighting. Tu najdete sijalke LED, halogenske sijalke in fluorescentne sijalke za dom, pisarno, avto in še več. Na voljo je neverjeten nabor oblik, slogov in možnosti namestitve. Če želite ustvariti popolno vzdušje v svojem domu, napolniti delovni prostor z energijo, preizkusiti, kako barve poživijo prostor, dopolniti dekoracijo ali le zmanjšati porabo elektrike in prihraniti, boste tukaj zagotovo našli nekaj zase. Toda ni treba, da je izbira najprimernejših sijalk težavna, saj vam je zdaj v pomoč svetovalec za sijalke. Njegova uporaba je preprosta in zabavna, z njim pa boste vedno izbrali pravo sijalko za svoje potrebe.

  Raziščite ponudbo izdelkov družbe Philips Lighting

  doživite-zatemnjeno

  Doživite Philipsovo razsvetljavo LED

   

  S Philipsovo najnovejšo tehnologijo LED se počutite kot doma. Svetloba Philipsovih sijalk LED vam bo dala občutek doma, takoj ko vklopite luči. Sijalke LED združujejo čudovito toplo belo svetlobo in izjemno dolgo življenjsko dobo. Sijalke LED ponujajo takojšen in znaten prihranek energije ter prijetnejše domače okolje.

  dnevna-soba

  Napolnite svoj dom z energijo kompaktne fluorescentne sijalke

   

  Philipsove kompaktne fluorescentne sijalke (CFL) oddajajo udobno mehko svetlobo, ki ustvarja vabljivo okolje. Kompaktne fluorescentne sijalke ponujajo veliko zmogljivost, prihranek energije in dolgo življenjsko dobo. Te sijalke so najbolj prodajane varčevalne sijalke. Kompaktne fluorescentne sijalke združujejo energijo fluorescentne razsvetljave ter priročnost in priljubljenost svetil s sijalkami z žarilno nitko.

  hodnik

  Ustvarite pravo vzdušje s halogensko svetlobo 

   

  S halogenskimi sijalkami najhitreje in najlažje zamenjate navadne sijalke. Oglejte si, kako vam lahko halogenske sijalke ponudijo izjemno izbiro možnosti razsvetljave z enako kakovostjo tople in sijajne svetlobe kot navadne sijalke.

  Oglejte si druge izdelke za razsvetljavo

  doživite-starinsko

  Pravi slog razsvetljave za dopolnitev celotnega videza 

   

  Uživajte v priljubljeni obliki, ki je posodobljena s tehnologijo LED. S starinsko svetilko, ki popolnoma ustreza vašemu osebnemu slogu.

  hue-domišljija

  Neomejene možnosti s sistemom Hue

   

  Naj vaša vsakodnevna razsvetljava zasveti v popolnoma novi luči. Poigrajte se z barvami ali pa sinhronizirajte svoja pametna svetila z glasbo in filmi.