More brands from

 

LEDClassic: Oblikovane tako, da jih boste občudovali.
privlačen videz, ko so vklopljene ali izklopljene

Poustvarite klasičen videz s tehnologijo LED

Zamislite si kombinacijo domačnosti klasične osvetlitve in prednosti najnovejših sijalk z diodami LED v obliki žarilne nitke. Philipsove energetsko učinkovite sijalke LEDClassic združujejo oboje. Te sijalke so vsem dobro znanih in priljubljenih oblik in porabijo približno 80 odstotkov manj energije kot običajne sijalke, poleg tega pa imajo desetkrat daljšo življenjsko dobo. Halogenske reflektorje, priključene na omrežno napeljavo, lahko brez težav zamenjate s Philipsovimi reflektorji LEDClassic. Ti reflektorji imajo enak videz ter barvo in jakost svetlobe kot halogenski reflektorji. Z njimi boste tudi prihranili, saj imajo daljšo življenjsko dobo in porabijo veliko manj energije.
Izbirate lahko med sijalkami, ki omogočajo zatemnitev, in tistimi, ki zatemnitve ne omogočajo, obe različici sijalk pa odlikuje dolga življenjska doba. Uživajte v dekorativni osvetlitvi in izkoristite kakovost Philipsovih izdelkov. 

Primerjajte razlike v delovanju sijalk LEDClassic

Priljubljeni izdelki LED

V soju reflektorjev

Podrobna navodila, wiki in vadnica

Podrobna navodila, wiki in vadnica

Na voljo je na videz neskončna paleta možnosti, zato je lahko izbira prave sijalke velik izziv. Za pomoč pri izbiri si oglejte naše vadnice za osvetlitev.  
Ustrezna svetloba je najpomembnejša

Ustrezna svetloba je najpomembnejša.

Če želite pričarati primerno vzdušje, najti optimalno sijalko za določeno opravilo ali okrasiti prostor s čudovitimi svetlobnimi učinki in ustvariti osvetlitev čisto po svoji meri, vam lahko Philips pokaže, kakšen učinek ima lahko prava svetloba na vaš dom in življenje, ter vam poenostavi izbiro luči, ki v vsakem trenutku ustreza vašim potrebam.
Združljivost z zatemnilniki

Združljivost z zatemnilniki 

Z našo tabelo združljivosti poiščite pravi zatemnilnik za sijalke LED in fluorescentne sijalke, ki omogočajo zatemnitev, ter uživajte z natančno toliko svetlobe, kot je želite.