Obiskali ste spletno mesto družbe Philips lighting. Na voljo je lokalizirana različica.
Predlogi
  LED-Lighting-for-the-home

  LED-osvetlitev za dom

   

  Odločite se za LED-osvetlitev Philips, da si dom polepšate s toplo, svetlo in naravno sončno svetlobo. Na voljo imate številna inovativna LED-svetila, zato se vedno odločite za najboljši izdelek, nasvet in zamisel. Z razpoloženjsko osvetlitvijo ali dobro postavljenim reflektorjem lahko opremo prostora popestrite s toplo in naravno svetlobo, dobro postavljena zunanja osvetlitev pa vrtu doda povsem novo dimenzijo zasnove. Izkoristite moč kontrasta in spoznajte, kako lahko s svetlobo poudarite estetiko opreme notranjih in zunanjih prostorov. Revolucionarni LED-izdelki Philips za sodobno osvetlitev doma so zmogljivi, topli in energijsko varčni.

  Professional-Lighting

  Profesionalna osvetlitev

   

  Obarvajte si svet s svetlobo. LED-tehnologija vam omogoča boljše delo, dobro počutje in boljše storitve za stranke. S prilagodljivimi LED-svetilkami ustvarite prijetno in učinkovito delovno okolje. Kakovost izdelkov na prodajnih policah poudarite z jasnimi belimi LED-reflektorji. V zunanjih prostorih namestite zunanje LED-reflektorje in navdušujte od daleč. Možnosti so neomejene.

  Prizadevamo si, da bi vam s svetlobo polepšali življenje, zato smo razvili številne izdelke, ki porabijo manj energije, vplivajo na dobro počutje in uresničujejo naše vizije. Z veseljem vam predstavljamo tudi svoje dosežke, zato si na našem spletnem mestu oglejte, kako si lahko z LED-osvetlitvijo polepšate svet. 

  Odkrijte svetila Lumileds

  Jasna in usmerjena svetloba. Dolga življenjska doba. Živahne barve, ki osvetljene predmete razkrijejo v novi luči. Prednosti naših vrhunskih LED-svetil vam omogočajo številne možnosti za izboljšanje izdelkov in navdušenje strank. S svetili Lumileds tudi prihranite pri denarju, saj učinkovito zasnovane enote zmanjšajo zapletenost vaših projektov in znižujejo stroške sestavljanja. V sodelovanju s strankami OEM z vsega sveta smo razvili LED-svetila, ki so primerna za najzahtevnejše načine uporabe. Na našem spletnem mestu vam je na voljo obsežno strokovno znanje, zato izveste vse o LED-osvetlitvi.