More brands from

  Economy

  Spiralna varčna sijalka

  12 W (60 W), E27, Topla bela, Brez možnosti zatemnitve 8718291217039 Najdi podobne izdelke
  • Zapravite malo, prihranite veliko

   8718291217039
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   Economy

   Spiralna varčna sijalka

   8718291217039 Najdi podobne izdelke

   Varčna sijalka Philips je najboljša izbira in dobra naložba, če potrebujete osnovno energijsko varčno sijalko kompaktne zasnove. Življenjska doba sijalke je do 6 let in z njo prihranite do 80 % energije in denarja. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Zapravite malo, prihranite veliko

  Philipsova kakovost po primerni ceni

  • Prihranijo do 80 % energije

   Prihranijo do 80 % energije

   Sijalka porabi 80 % manj energije kot običajni svetlobni viri, zato z njo prihranite pri stroških elektrike in hkrati pripomorete k varovanju okolja.

  • Dolga življenjska doba do 6 let

   Dolga življenjska doba do 6 let

   Energijsko varčne sijalke Philips imajo dolgo življenjsko dobo do 6 let, zato vam jih ni treba nenehno menjati in kupovati novih sijalk, hkrati pa vsako leto prihranite pri energiji.

  Poglejte vse specifikacije
  • Če se sijalka razbije, je zelo malo verjetno, da bo negativno vplivala na vaše zdravje. Ob razbitju morate sobo prezračevati 30 minut, nato pa odstraniti delce, pri čemer priporočamo uporabo rokavic. Delce pospravite v zaprto plastično vrečo in jih odnesite na lokalno zbirališče odpadkov, kjer jih bodo reciklirali. Ne uporabljajte sesalnika.
  • * Kompaktne fluorescentne sijalke je treba obravnavati kot posebne odpadke in jih odnesti v reciklažo v lokalna zbirališča odpadkov. Evropska industrija svetil je postavila infrastrukturo za reciklažo živega srebra, drugih kovin, stekla ipd.