Predlogi

  Funkcionalno

  Stropna svetilka

  CL560, bela, Stopenjsko zatemnjevanje 8719514326743 Najdi podobne izdelke
  • Plošča LED, ki omogoča zatemnitev brez zatemnilnega stikala

   8719514326743

   Funkcionalno

   Stropna svetilka

   8719514326743 Najdi podobne izdelke

   Včasih želite vzdušje v prostoru prilagoditi trenutni dejavnosti. S to ploščo LED Philips SceneSwitch lahko nastavitev svetlobe preprosto spremenite z obstoječim stikalom. Ne potrebujete zatemnilnega stikala ali dodatne namestitve. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Plošča LED, ki omogoča zatemnitev brez zatemnilnega stikala

  Deluje z obstoječim svetlobnim stikalom

  • Idealno za sproščanje in druženje

   Dnevna soba je središče vsakega doma – prostor, kjer se družite z družino in gostite prijatelje. Svetila za dnevno sobo in spalnico morajo biti prilagodljiva in enostavno nastavljiva za različne načine uporabe skozi dan. S skrbno postavitvijo različnih svetlobnih virov in igro s svetlobnimi plastmi lahko ustvarite občutek prostornosti ter toplo in prijetno vzdušje v prostoru.

  • Tehnologija EyeComfort – svetloba, ki je prijazna do oči

   Nizka kakovost svetlobe lahko utrudi oči. Ker veliko časa preživimo v zaprtih prostorih, je ustrezna razsvetlitev doma bolj pomembna kot kadarkoli prej. Naši izdelki izpolnjujejo stroga preizkusna merila, vključno z migetanjem, utripanjem, bleščanjem, prikazom barv in zatemnjeno svetlobo, da se zagotovi skladnost z zahtevami tehnologije EyeComfort (udobje oči). Ne samo, da Philipsove sijalke LED poskrbijo za udobno svetlobo, ampak ostanejo takšne skozi celotno življenjsko dobo in dlje kot desetletje zagotavljajo dosledno kakovost svetlobe, svetilnost in barvo. Odločite se za svetlobo, ki je prijazna do oči. Vaše oči vam bodo hvaležne.

  • Preprosto čiščenje

   Zaradi gladkih materialov, ki se preprosto čistijo, bo vaš dom vedno dajal privlačen videz od stropa do tal.

  • Super tanka oblika

   Tanka oblika je primerna za prostore z nizkim stropom, saj iz stropa ne izstopa.

  • Enakomerna porazdelitev svetlobe

   Svetloba je po prostoru enakomerno porazdeljena.

  Poglejte vse specifikacije
  • Izdelani za udobje vaših oči. Obiščite www.philips.com/eyecomfort, če želite preveriti merila za migetanje in utripanje ali druga merila in podatke o izdelkih.