Predlogi

  Hue

  Senzor gibanja

  Brezžična namestitev, Baterijsko napajanje, Omogoča samodejno upravljanje luči, Nameščanje je mogoče kjer koli 8719514342125 Najdi podobne izdelke
  • Samodejno vklopi svetilke

   8719514342125

   Hue

   Senzor gibanja

   8719514342125 Najdi podobne izdelke

   Vklopite pametne luči s premikanjem. Senzor gibanja Hue z baterijskim napajanjem lahko zlahka namestite na poljubno mesto v domu.  Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Samodejno vklopi svetilke

  za vaše večje udobje

  • Potreben je vmesnik Philips Hue

   Potreben je vmesnik Philips Hue

   Ta izdelek mora biti povezan z vmesnikom Philips Hue

  • Vklop pametnih svetil s senzorjem gibanja

   Vklop pametnih svetil s senzorjem gibanja

   Pametnemu sistemu osvetlitve dodajte senzor gibanja Philips Hue, da se bodo vaša svetila samodejno vklopila, ko bo senzor zaznal gibanje. Tako bo omogočeno varno premikanje znotraj vašega doma.

  • Senzor za dnevno svetlobo zaznava svetlobo

   Senzor za dnevno svetlobo zaznava svetlobo

   Senzor gibanja Hue vsebuje senzor za dnevno svetlobo, ki zazna zadostno količino dnevne svetlobe, da se luči ne vklopijo, dokler jih ne potrebujete. Če se vam zdi pretemno, v aplikaciji Philips Hue app prilagodite občutljivost na svetlobo ter tako določite, kdaj se senzor gibanja vklopi.

  • Senzor lahko namestite kamor koli

   Senzor lahko namestite kamor koli

   Senzor premikanja za pametna svetila Philips Hue ima baterijsko napajanje in je popolnoma brezžičen, zato ga lahko znotraj svojega doma namestite kamor koli. Postavite ga na polico, namestite ga na steno ali strop s samo enim vijakom ali pa ga s priloženim magnetom postavite na katero koli magnetno podlago.

  • Prilagajanje luči s senzorji gibanja po meri

   Prilagajanje luči s senzorji gibanja po meri

   S pametnim senzorjem gibanja Hue lahko vklop luči in intenzivnost svetlobe prilagodite po meri, odvisno od dela dneva. Nastavite senzor gibanja tako, da ob večerih vklopi nežne nočne luči, ki vas vodijo v temi, podnevi pa jasno belo svetlobo, ki preplavi vaše hodnike.

  Poglejte vse specifikacije