Predlogi

  Hue White

  A60 – pametna sijalka E27 – 800 (4 v paketu)

  Do 800 lumnov*, Mehka bela svetloba, Takojšnje upravljanje prek povezave Bluetooth, Za več možnosti dodajte vmesnik Hue 8719514319141 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna in pametna razsvetljava

   8719514319141
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   Hue White

   A60 – pametna sijalka E27 – 800 (4 v paketu)

   8719514319141 Najdi podobne izdelke

   Ustvarite pametno svetlobo povsod v domu s temi štirimi pametnimi sijalkami LED s podnožjem E27 za mehko belo svetlobo. Sijalke so združljive s skoraj vsemi nosilci za svetilke in omogočajo takojšnjo brezžično zatemnitev. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna in pametna razsvetljava

  • Prijetna, mehka bela svetloba

   Prijetna, mehka bela svetloba

   Sijalke so po svetilnosti primerljive s tradicionalnimi 60-vatnimi sijalkami ter tako zagotavljajo zadostno stopnjo bele svetlobe za branje na kavču, poslušanje glasbe ali sproščanje v spalnici.

  • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

  • Upravljajte svetila z glasom*

   Upravljajte svetila z glasom*

   Philips Hue je združljiv s storitvama Amazon Alexa in Google Assistant, če ga seznanite z združljivo napravo Google Nest ali Amazon Echo. S preprostimi glasovni ukazi lahko upravljate več svetil v sobi ali pa le eno svetilko.

  • Ustvarite pravo vzdušje z mehko belo svetlobo

   Ustvarite pravo vzdušje z mehko belo svetlobo

   Sijalke in svetila Hue zagotavljajo mehko belo svetlobo. Z možnostjo zatemnitve od sijoče dnevne svetlobe do zatemnjene nočne svetlobe lahko s temi pametnimi svetili svoj dom napolnite z ravno pravo količino tople svetlobe, ko to želite.

  • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Vmesnik Bridge ponuja funkcije, zaradi katerih je pametna razsvetljava resnično pametna – upravljanje zdoma, glasovno upravljanje, avtomatizirana osvetlitev in še veliko več. Svojim nastavitvam dodajte vmesnik Bridge, da ustvarite pristne izkušnje, izkoristite varno in zanesljivo tehnologijo ter še veliko več. Vmesnik Bridge je ključ do pametne razsvetljave, kakršne še niste videli.

  Poglejte vse specifikacije