Predlogi

  Hue White Ambiance

  A60 – pametna sijalka E27 – 800 (3 v paketu)

  Do 800 lumnov*, Topla do hladna bela svetloba, Takojšnje upravljanje prek povezave Bluetooth, Za več možnosti dodajte vmesnik Hue 8719514328266 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna pametna razsvetljava

   8719514328266
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   Hue White Ambiance

   A60 – pametna sijalka E27 – 800 (3 v paketu)

   8719514328266 Najdi podobne izdelke

   Pametne sijalke E27 ponujajo na tisoče odtenkov tople in hladne bele svetlobe, njihova bajonetna podnožja pa ustrezajo večini standardnih nosilcev. Z brezžično zatemnitvijo lahko v trenutku ustvarite pravo vzdušje. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna pametna razsvetljava

  • Prijetna, nastavljiva bela svetloba

   Prijetna, nastavljiva bela svetloba

   Sijalke so po svetilnosti primerljive s tradicionalnimi 60-vatnimi sijalkami ter tako zagotavljajo zadostno stopnjo svetlobe od tople do hladne bele za branje na kavču, poslušanje glasbe ali sproščanje v spalnici.

  • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

  • Upravljajte svetila z glasom*

   Upravljajte svetila z glasom*

   Philips Hue je združljiv s storitvama Amazon Alexa in Google Assistant, če ga seznanite z združljivo napravo Google Nest ali Amazon Echo. S preprostimi glasovni ukazi lahko upravljate več svetil v sobi ali pa le eno svetilko.

  • Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

   Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

   Te sijalke in svetila omogočajo različne odtenke od tople do hladne bele svetlobe. Z možnostjo popolne zatemnitve od sijoče do zatemnjene nočne svetlobe lahko svetlobo svetila prilagodite na popolni odtenek in svetlost za svoje vsakodnevne potrebe.

  • Zagotovite si popolne svetlobne učinke za vsakdanje dejavnosti

   Zagotovite si popolne svetlobne učinke za vsakdanje dejavnosti

   Olajšajte si potek dneva in si ga izboljšajte s štirimi prednastavljenimi svetlobnimi učinki, ki so bili izdelani posebej za vaša dnevna opravila: za energijo, zbranost, branje in sprostitev. Dva hladna odtenka – Energize za dvig energije in Concentrate za boljšo koncentracijo – vas bosta zjutraj spravila v pogon oz. poskrbela, da ostanete osredotočeni. Topla odtenka – Read za branje in Relax za sprostitev – pa bosta pripomogla k udobnemu branju oz. umirila vaše misli.

  • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Vmesnik Bridge ponuja funkcije, zaradi katerih je pametna razsvetljava resnično pametna – upravljanje zdoma, glasovno upravljanje, avtomatizirana osvetlitev in še veliko več. Svojim nastavitvam dodajte vmesnik Bridge, da ustvarite pristne izkušnje, izkoristite varno in zanesljivo tehnologijo ter še veliko več. Vmesnik Bridge je ključ do pametne razsvetljave, kakršne še niste videli.

  Poglejte vse specifikacije