Predlogi

  Hue White Ambiance

  Komplet dveh sijalk E14

  2 × sijalka E14, Topla do hladna bela svetloba, Možnost zatemnitve, Pametno upravljanje z vmesnikom Hue* 8718696695265 Najdi podobne izdelke
  • Prava svetloba za vsak trenutek

   8718696695265
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   Hue White Ambiance

   Komplet dveh sijalk E14

   8718696695265 Najdi podobne izdelke

   Z dvema pametnima sijalkama E14 imate lahko doma razpon od tople do hladne bele svetlobe. S hladno svetlobo zjutraj dvignite raven energije, s toplimi toni pa se sproščajte ob večerih. Če želite uporabljati celotno pametno upravljanje svetil in vse funkcije, vzpostavite povezavo z vmesnikom Hue. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Prava svetloba za vsak trenutek

  Od sončnega vzhoda do zahoda

  • Ustvarite vzdušje z odtenki pametnih svetil – od tople do hladne bele

   Ustvarite vzdušje z odtenki pametnih svetil – od tople do hladne bele

   Uporabite prek 50.000 odtenkov tople in hladne bele svetlobe ter ustvarite pravo vzdušje za delo, igro ali sproščanje – ne glede na to, kateri del dneva je. Jutra začnite s hladno, močno belo svetlobo, ki poskrbi za dvig energije, zvečer pa se sprostite ob zlatih tonih.

  • Uporabite ustrezna pametna svetila za vsakodnevna opravila

   Uporabite ustrezna pametna svetila za vsakodnevna opravila

   Olajšajte si potek dneva s štirimi prednastavljenimi načini osvetlitve, ki so bili izdelani posebej za vaša dnevna opravila. Dva hladna odtenka – Energize za dvig energije in Concentrate za boljšo koncentracijo – vas bosta zjutraj spravila v pogon ter poskrbela, da ostanete osredotočeni. Topla odtenka; Read za branje in Relax za sproščanje pa omogočita, da uživate ob dobri knjigi in sprostite svoj um.

  • Pametna svetila vas prebudijo in vam pomagajo, da lažje zaspite

   Pametna svetila vas prebudijo in vam pomagajo, da lažje zaspite

   Svetila nastavite tako, da svetloba zjutraj, ob prednastavljenem času, postopoma postaja svetlejša in posnema učinek sončnega vzhoda, da dan lažje začnete mirni in spočiti. Zvečer pa se boste s sproščujočo toplo belo svetlobo lažje umirili in sprostili ter svoje telo pripravili na dober spanec.

  • Upravljanje pametnih svetil zdoma

   Upravljanje pametnih svetil zdoma

   Z aplikacijo Philips Hue app imate popoln nadzor nad svetili, tudi kadar vas ni doma. Prek aplikacije lahko svetila oddaljeno izklopite ali vklopite ter tako poskrbite, da je vaš dom vedno osvetljen po vaših željah.

  • Upravljanje svetil z glasom

   Upravljanje svetil z glasom

   Prek vmesnika Hue lahko svetila seznanite s sistemi Alexa, Apple HomeKit in Google Assistant ter tako svetila upravljate z glasom. S preprostimi glasovnimi ukazi lahko svetila vklopite in izklopite, zatemnite in nastavite bolj intenzivno svetlobo, nastavite pa lahko celo izbran način osvetlitve.

  • Za popolno upravljanje pametnih svetil vzpostavite povezavo z vmesnikom Hue

   Za popolno upravljanje pametnih svetil vzpostavite povezavo z vmesnikom Hue

   Če želite odkleniti vse načine pametnega upravljanja in funkcije, morate ta izdelek povezati z vmesnikom Hue. Svetila lahko upravljate prek aplikacije Philips Hue, nastavite lahko časovnike, vsakodnevni vklop luči, dodajate ali odstranjujete lahko svetila itn. *Vmesnik Hue je naprodaj ločeno

  Poglejte vse specifikacije