Predlogi

  Hue White Ambiance

  Stropna svetilka Being

  Vgrajena sijalka LED, Upravljanje z aplikacijo prek povezave Bluetooth, Zatemnilno stikalo priloženo, Za več možnosti dodajte vmesnik Hue 8719514341159 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna pametna razsvetljava

   8719514341159

   Hue White Ambiance

   Stropna svetilka Being

   8719514341159 Najdi podobne izdelke

   Uživajte v mehkem siju stropne svetilke Philips Hue White Ambiance Being v beli barvi. Tanki krogi aluminija oddajajo toplo ali hladno belo svetlobo v treh smereh. Upravljate jo lahko s priloženim Hue dimmer switch ali prek vmesnika Bluetooth. Z vmesnikom Hue Bridge lahko odklenete še več pametnih funkcij. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna pametna razsvetljava

  • Za preprosto brezžično upravljanje seznanite z brezžičnim stikalom za zatemnitev

   Za preprosto brezžično upravljanje seznanite z brezžičnim stikalom za zatemnitev

   Svetila Philips Hue upravljajte neposredno z brezžičnim stikalom za zatemnitev. Svetila lahko vklapljate in izklapljate, preklapljate med štirimi različnimi svetlobnimi učinki in zatemnite svetlobo. Postavitev je hitra, enostavna in preprosta. Vse, kar morate storiti, je, da stikalo in svetilko seznanite, nato stikalo namestite kamorkoli. Tako zelo preprosto je.

  • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

  • Upravljajte svetila z glasom*

   Upravljajte svetila z glasom*

   Philips Hue je združljiv s storitvama Amazon Alexa in Google Assistant, če ga seznanite z združljivo napravo Google Nest ali Amazon Echo. S preprostimi glasovni ukazi lahko upravljate več svetil v sobi ali pa le eno svetilko.

  • Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

   Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

   Te sijalke in svetila omogočajo različne odtenke od tople do hladne bele svetlobe. Z možnostjo popolne zatemnitve od sijoče do zatemnjene nočne svetlobe lahko svetlobo svetila prilagodite na popolni odtenek in svetlost za svoje vsakodnevne potrebe.

  • Zagotovite si popolne svetlobne učinke za vsakdanje dejavnosti

   Zagotovite si popolne svetlobne učinke za vsakdanje dejavnosti

   Olajšajte si potek dneva in si ga izboljšajte s štirimi prednastavljenimi svetlobnimi učinki, ki so bili izdelani posebej za vaša dnevna opravila: za energijo, zbranost, branje in sprostitev. Dva hladna odtenka – Energize za dvig energije in Concentrate za boljšo koncentracijo – vas bosta zjutraj spravila v pogon oz. poskrbela, da ostanete osredotočeni. Topla odtenka – Read za branje in Relax za sprostitev – pa bosta pripomogla k udobnemu branju oz. umirila vaše misli.

  • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Vmesnik Bridge ponuja funkcije, zaradi katerih je pametna razsvetljava resnično pametna – upravljanje zdoma, glasovno upravljanje, avtomatizirana osvetlitev in še veliko več. Svojim nastavitvam dodajte vmesnik Bridge, da ustvarite pristne izkušnje, izkoristite varno in zanesljivo tehnologijo ter še veliko več. Vmesnik Bridge je ključ do pametne razsvetljave, kakršne še niste videli.

  Poglejte vse specifikacije
  • Izdelani za udobje vaših oči. Obiščite www.philips.com/eyecomfort, če želite preveriti merila za migetanje in utripanje ali druga merila in podatke o izdelkih.