More brands from

  Hue White Ambiance

  Stropna svetilka Phoenix

  Vgrajena LED-sijalka, Bela, Pametno upravljanje z vmesnikom Hue*, Upravljanje z glasom* 3115131PH Najdi podobne izdelke
  • Prava svetloba za vsak trenutek

   31151/31/PH

   Hue White Ambiance

   Stropna svetilka Phoenix

   31151/31/PH Najdi podobne izdelke

   Stenska svetilka Philips Hue Phoenix oddaja toplo do hladno belo LED-svetlobo, ki jo lahko zatemnite in ki vam lahko polepša vsak dan. Prek vmesnika Hue (ni priložen) jo povežite z domačim omrežjem WiFi za preprosto upravljanje s pametno napravo. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Prava svetloba za vsak trenutek

  od sončnega vzhoda do zahoda

  • Visoka svetilnost

   Visoka svetilnost

   Visokokakovostna svetloba z močno svetilnostjo zagotavlja veliko bele svetlobe za vse priložnosti ali opravila.

  • 3D-tekstura za dinamični učinek

   3D-tekstura za dinamični učinek

   Philips Hue Phoenix ima posebno 3D-teksturo, ki zagotavlja privlačnejši videz in prijetno razpršitev svetlobe. Površina svetilke je prekrita s šestrobim vzorcem, ki zajema in odbija svetlobo za dinamični učinek. Učinek se spreminja glede na kot gledanja, zato vam svetilka Philips Hue Phoenix privlačno polepša dom, tudi ko je izklopljena.

  • Svetlobni učinki za sprostitev, branje, koncentracijo in nabiranje novih moči

   Svetlobni učinki za sprostitev, branje, koncentracijo in nabiranje novih moči

   Svetloba vpliva na počutje in vedenje. Philips Hue bo vaša dnevna opravila spremenil v trenutke, v katerih boste uživali. Pozabite na jutranjo kavo in se pripravite na nov dan s hladno, svetlo belo dnevno svetlobo, ki vam bo poživila duha in um. Ostanite zbrani z natančno nastavljeno svetlo belo svetlobo. Ob nežnem soju bele svetlobe pa se udobno namestite in se sprostite za popoln konec dneva.

  • Zatemnitev brez namestitve

   Zatemnitev brez namestitve

   Philips Hue zagotavlja tekočo zatemnitev. Ne presvetlo. Ne pretemno. Idealno. Ne potrebujete kablov, električarja ali namestitve.

  • Ustvarite pravo vzdušje z razponom svetlobe od toplo bele do hladne dnevne svetlobe

   Ustvarite pravo vzdušje z razponom svetlobe od toplo bele do hladne dnevne svetlobe

   Ustvarite pravo vzdušje za vsak trenutek in dom popestrite s toplo ali hladno belo svetlobo. Skozi leto lahko spreminjate osvetlitev, saj vas lahko močna bela svetloba spominja na pomladni vetrič, topla bela svetloba na poletno sonce, hladna dnevna svetloba pa na zimo. Za to funkcijo je potrebna povezava z vmesnikom Philips Hue.

  • Zaspite in se zbudite na povsem naraven način

   Zaspite in se zbudite na povsem naraven način

   Svetilka Philips Hue vas bo zjutraj nežno prebudila, da boste dan začeli popolnoma sveži. Svetlost luči postopoma postaja močnejša in posnema učinek sončnega vzhoda, da se lažje zbudite, namesto da vas prebudi glasen zvok budilke. Začnite dan na pravi način. Zvečer se boste s sproščujočo toplo belo svetlobo lažje umirili in sprostili ter svoje telo pripravili na dober spanec. Za to funkcijo je potrebna povezava z vmesnikom Philips Hue.

  • Pametno upravljanje doma in na poti

   Pametno upravljanje doma in na poti

   Z aplikacijama Philips Hue za iOS in Android lahko oddaljeno upravljate luči, kjer koli ste. Preverite, ali ste izklopili vse luči, preden ste odšli od doma, in jih vklopite, če ste dlje v službi. Za to funkcijo je potrebna povezava z vmesnikom Philips Hue.

  • Nastavite uporabne časovnike

   Nastavite uporabne časovnike

   Aplikacija Philips Hue s funkcijo časovne nastavitve lahko poskrbi, da je videti, da ste doma tudi takrat, ko vas ni. Svetila nastavite tako, da se vklopijo ob določenem času, da vas ob prihodu domov pričaka svetloba. Osvetlitev posameznih prostorov lahko nastavite tudi na različne čase. Svetila seveda lahko nastavite tudi tako, da se ponoči postopoma izklapljajo, zato ste lahko vedno prepričani, da ne bodo svetila po nepotrebnem. Za to funkcijo je potrebna povezava z vmesnikom Philips Hue.

  • Upravljajte svetilke na svoj način

   Upravljajte svetilke na svoj način

   Luči Philips Hue povežite z vmesnikom in odkrijte neomejene možnosti. Upravljajte luči v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z aplikacijo Philips Hue ali pa v sistem dodajte stikala za aktivacijo luči. Nastavite časovnike, obvestila, alarme in drugo ter doživite pravo izkušnjo Philips Hue. Philips Hue deluje tudi s storitvami Amazon Alexa, Apple Homekit in Google Home, da lahko luči upravljate glasovno.

  • Potreben je vmesnik ali stikalo

   Potreben je vmesnik ali stikalo

   Povežite luči Philips Hue z vmesnikom in jih prek aplikacije Philips Hue upravljajte v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Ali pa funkcije za vklop/izklop ter preklapljanje med načini osvetlitve luči Philips Hue nadzorujte z zatemnilnikom Philips Hue.

  Poglejte vse specifikacije
  • *Vmesnik Hue je naprodaj ločeno