Predlogi

  Hue White Ambiance

  Velika stropna svetilka Enrave

  Vgrajena sijalka LED, Upravljanje z aplikacijo prek povezave Bluetooth, Priloženo zatemnilno stikalo, Pametno upravljanje z vmesnikom Hue* 4116631P6 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna pametna razsvetljava

   41166/31/P6

   Hue White Ambiance

   Velika stropna svetilka Enrave

   41166/31/P6 Najdi podobne izdelke

   Z veliko stropno svetilko Devere v beli barvi, ki je bila zasnovana za kopalnico, si zagotovite močno, toplo ali hladno belo svetlobo. Razsvetlite sobo, da si nanesete ličila ali se pripravite na službo, ali pa svetlobo zatemnite za sproščujoče namakanje v kopeli. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna pametna razsvetljava

  • Ustvarite vzdušje z odtenki pametnih svetil – od tople do hladne bele

   Ustvarite vzdušje z odtenki pametnih svetil – od tople do hladne bele

   Izbirajte med več kot 50.000 odtenki od tople do hladne bele svetlobe, da ustvarite popolno vzdušje v kopalnici za vsako dejavnost in uro dneva. Vsako jutro uporabite svetlo, belo svetlobo, da začnete dan polni energije in pozorni ali pa svojo večerno rutino osvetlite s temnim zlatim sijem.

  • Optimizirani svetlobni učinki za vsakdanje dejavnosti

   Optimizirani svetlobni učinki za vsakdanje dejavnosti

   Uporabite prednastavljene svetlobne učinke Philips Hue, ki ustrezajo vašemu razpoloženju ali dejavnostim čez dan. Začnite dan s svetlo, belo svetlobo svetlobnega učinka Energize ali pa se sprostite s prefinjeno, mehko svetlobo Relax. Berete knjigo v kadi? Nastavite učinek Read za primerno osvetlitev.

  • Zagotovite si v vnaprej nastavljeni zatemnitvi brez namestitve

   Zagotovite si v vnaprej nastavljeni zatemnitvi brez namestitve

   Z zatemnilnim stikalom Hue si zagotovite takojšnji nadzor nad pametnimi svetili Philips Hue. Samo z dotikom gumba lahko kdorkoli v hiši v trenutku zatemni ali osvetli prostor, vklopi ali izklopi luči in nastavi svetlobne prizore.

  • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

  • Nastavite prostoročno glasovno upravljanje

   Nastavite prostoročno glasovno upravljanje

   Philips Hue je združljiv s storitvama Amazon Alexa in Google Assistant, če ga seznanite z združljivo napravo Google Nest ali Amazon Echo. Upravljajte več svetil v sobi ali pa le eno svetilko s preprostimi glasovni ukazi.

  • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Vmesnik Bridge ponuja funkcije, zaradi katerih je pametna razsvetljava resnično pametna – upravljanje zdoma, glasovno upravljanje, avtomatizirana osvetlitev in še veliko več. Svojim nastavitvam dodajte vmesnik Bridge, da ustvarite pristne izkušnje, izkoristite varno in zanesljivo tehnologijo ter še veliko več. Vmesnik Bridge je ključ do pametne razsvetljave, kakršne še niste videli.

  • Vodoodporna pametna svetila za kopalnice (IP44)

   Vodoodporna pametna svetila za kopalnice (IP44)
  Poglejte vse specifikacije