Predlogi

  Hue White Ambiance

  Viseča svetilka Being

  Zatemnilno stikalo je priloženo, Vgrajena LED-sijalka, Bela, Pametno upravljanje z vmesnikom Hue* 8718696175293 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna pametna razsvetljava

   8718696175293

   Hue White Ambiance

   Viseča svetilka Being

   8718696175293 Najdi podobne izdelke

   Z visečo svetilko Philips Hue White Ambience Being lahko preprosto upravljate svetlobo v vsakem trenutku dneva. Z zatemnilnim stikalom nastavite ustrezno svetlobo, ki vam pomaga, da se napolnite z energijo, osredotočite, potopite v dobro branje in sprostite. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna pametna razsvetljava

  od sončnega vzhoda do zahoda

  • Popoln nadzor z vmesnikom Hue prek pametne naprave

   Popoln nadzor z vmesnikom Hue prek pametne naprave

   Povežite svetila Philips Hue z vmesnikom in odkrijte številne možnosti, ki jih ponuja sistem.

  • Zaspite in se zbudite na povsem naraven način

   Zaspite in se zbudite na povsem naraven način

   Svetilka Philips Hue vas bo zjutraj nežno prebudila, da boste dan začeli popolnoma sveži. Svetlost luči postopoma postaja močnejša in posnema učinek sončnega vzhoda, da se lažje zbudite, namesto da vas prebudi glasen zvok budilke. Začnite dan na pravi način. Zvečer se boste s sproščujočo toplo belo svetlobo lažje umirili in sprostili ter svoje telo pripravili na dober spanec.

  • Svetlobni učinki za sprostitev, branje, koncentracijo in nabiranje novih moči

   Svetlobni učinki za sprostitev, branje, koncentracijo in nabiranje novih moči

   Svetloba vpliva na počutje in vedenje. Philips Hue bo vaša dnevna opravila spremenil v trenutke, v katerih boste uživali. Pozabite na jutranjo kavo in se pripravite na nov dan s hladno, svetlo belo dnevno svetlobo, ki vam bo poživila duha in um. Ostanite zbrani z natančno nastavljeno svetlo belo svetlobo. Ob nežnem soju bele svetlobe pa se udobno namestite in se sprostite za popoln konec dneva.

  • Ustvarite pravo vzdušje z razponom svetlobe od toplo bele do hladne dnevne svetlobe

   Ustvarite pravo vzdušje z razponom svetlobe od toplo bele do hladne dnevne svetlobe

   Ustvarite pravo vzdušje za vsak trenutek in dom popestrite s toplo ali hladno belo svetlobo. Skozi leto lahko spreminjate osvetlitev, saj vas lahko močna bela svetloba spominja na pomladni vetrič, topla bela svetloba na poletno sonce, hladna dnevna svetloba pa na zimo.

  • Upravljajte svetilke na svoj način

   Upravljajte svetilke na svoj način

   Luči Philips Hue povežite z vmesnikom in odkrijte neomejene možnosti. Upravljajte luči v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z aplikacijo Philips Hue ali pa v sistem dodajte stikala za aktivacijo luči. Nastavite časovnike, obvestila, alarme in drugo ter doživite pravo izkušnjo Philips Hue. Philips Hue deluje tudi s storitvami Amazon Alexa, Apple Homekit in Google Home, da lahko luči upravljate glasovno.

  • Pametno upravljanje doma in na poti

   Pametno upravljanje doma in na poti

   Z aplikacijama Philips Hue za iOS in Android lahko oddaljeno upravljate luči, kjer koli ste. Preverite, ali ste izklopili vse luči, preden ste odšli od doma, in jih vklopite, če ste dlje v službi. Za to funkcijo je potrebna povezava z vmesnikom Philips Hue.

  • Nastavite uporabne časovnike

   Nastavite uporabne časovnike

   Aplikacija Philips Hue s funkcijo časovne nastavitve lahko poskrbi, da je videti, da ste doma tudi takrat, ko vas ni. Svetila nastavite tako, da se vklopijo ob določenem času, da vas ob prihodu domov pričaka svetloba. Osvetlitev posameznih prostorov lahko nastavite tudi na različne čase. Svetila seveda lahko nastavite tudi tako, da se ponoči postopoma izklapljajo, zato ste lahko vedno prepričani, da ne bodo svetila po nepotrebnem. Za to funkcijo je potrebna povezava z vmesnikom Philips Hue.

  • Preprost brezžični nadzor z zatemnilnim stikalom (priložen)

   Preprost brezžični nadzor z zatemnilnim stikalom (priložen)

   Zatemnilno stikalo za sistem Philips Hue, ki deluje na baterije, vam omogoča preprosto upravljanje svetilk White Ambiance. S preprostim pritiskom gumba preizkusite štiri različne svetlobne prizore, nastavite stopnjo svetlosti ter uživajte v preprostosti uporabe. Zatemnilno stikalo lahko postavite kamor koli, saj ima majhno in elegantno stojalo, kabli pa so popolnoma odveč. Uporabite ga kot daljinski upravljalnik ali svetlobno stikalo na steni ter uživajte v svetlobi, ki se popolnoma ujema s trenutkom v dnevu. Z enim zatemnilnim stikalom lahko povežete največ 10 svetilk Hue.

  Poglejte vse specifikacije