Predlogi

  Hue White Ambiance

  Viseča svetilka Enrave

  Vgrajena sijalka LED, Upravljanje z aplikacijo prek povezave Bluetooth, Zatemnilno stikalo priloženo, Za več možnosti dodajte vmesnik Hue 4116231P6 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna pametna razsvetljava

   41162/31/P6

   Hue White Ambiance

   Viseča svetilka Enrave

   41162/31/P6 Najdi podobne izdelke

   Viseča stropna svetilka Enrave v beli barvi, ki na stropu ustvarja nežen sij, navzdol pa oddaja močno svetlobo, je popolna izbira za jedilnice. Zagotavlja toplo ali hladno belo svetlobo, primerno za katero koli opravilo, kot je pomoč pri domačih nalogah ali ustvarjanje vzdušja za večerjo. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna pametna razsvetljava

  • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Vmesnik Bridge ponuja funkcije, zaradi katerih je pametna razsvetljava resnično pametna – upravljanje zdoma, glasovno upravljanje, avtomatizirana osvetlitev in še veliko več. Svojim nastavitvam dodajte vmesnik Bridge, da ustvarite pristne izkušnje, izkoristite varno in zanesljivo tehnologijo ter še veliko več. Vmesnik Bridge je ključ do pametne razsvetljave, kakršne še niste videli.

  • Nastavite prostoročno glasovno upravljanje

   Nastavite prostoročno glasovno upravljanje

   Philips Hue je združljiv s storitvama Amazon Alexa in Google Assistant, če ga seznanite z združljivo napravo Google Nest ali Amazon Echo. Upravljajte več svetil v sobi ali pa le eno svetilko s preprostimi glasovni ukazi.

  • Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

   Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

   Izbirajte med več kot 50.000 odtenki od tople do hladne bele svetlobe, da ustvarite popolno vzdušje v svojem domu za vsako dejavnost in uro dneva. Vsako jutro uporabite svetlo, belo svetlobo, da začnete dan polni energije in pozorni ali pa svojo večerno rutino osvetlite s temnim zlatim sijem.

  • Optimizirani svetlobni učinki za vsakdanje dejavnosti

   Optimizirani svetlobni učinki za vsakdanje dejavnosti

   Uporabite prednastavljene svetlobne učinke Philips Hue, ki ustrezajo vašemu razpoloženju ali dejavnostim čez dan. Začnite dan s svetlo, belo svetlobo svetlobnega učinka Energize ali pa se sprostite s prefinjeno, mehko svetlobo Relax. Berete knjigo v kadi? Nastavite učinek Read za primerno osvetlitev.

  • Takojšnje upravljanje svetil

   Takojšnje upravljanje svetil

   Z zatemnilnim stikalom Hue si zagotovite takojšnji nadzor nad pametnimi svetili Philips Hue. Samo z dotikom gumba lahko vsi člani gospodinjstva v trenutku zatemnijo ali osvetlijo prostor, vklopijo ali izklopijo luči in nastavijo svetlobne prizore.

  Poglejte vse specifikacije