Predlogi

  Hue White Ambiance

  Začetni komplet: 3 pametne sijalke E27 (1100) + zatemnilno stikalo

  Do 1055 lumnov*, Topla do hladna bela svetloba, Vmesnik Hue Bridge priložen, Zatemnilno stikalo je priloženo 8719514291232 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna pametna razsvetljava

   8719514291232
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   Hue White Ambiance

   Začetni komplet: 3 pametne sijalke E27 (1100) + zatemnilno stikalo

   8719514291232 Najdi podobne izdelke

   Uživajte v sproščujočih in živahnih prizorih ali ustvarite svoje rutine po meri z začetnim paketom Hue White ambiance E27. Vključuje vmesnik Hue, 3 pametne sijalke, ki ponujajo celotni spekter bele svetlobe, ter zatemnilno stikalo. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna pametna razsvetljava

  • Takojšnje upravljanje svetil

   Takojšnje upravljanje svetil

   Z zatemnilnim stikalom Hue si zagotovite takojšnji nadzor nad pametnimi svetili Philips Hue. Samo z dotikom gumba lahko vsi člani gospodinjstva v trenutku zatemnijo ali osvetlijo prostor, vklopijo ali izklopijo luči in nastavijo svetlobne prizore.

  • Preprosta brezžična namestitev

   Preprosta brezžična namestitev

   Brezžična zasnova zatemnilnega stikala Hue na baterijsko napajanje vam omogoča, da ga s priloženim lepilnim trakom namestite na poljubno mesto. Stikalo lahko odstranite s plošče na steni in ga uporabljate kot daljinski upravljalnik ali pa ga odložite na katero koli magnetno površino.

  • Ustvarite vzdušje z odtenki pametnih svetil – od tople do hladne bele

   Ustvarite vzdušje z odtenki pametnih svetil – od tople do hladne bele

   Uporabite prek 50.000 odtenkov tople in hladne bele svetlobe ter ustvarite pravo vzdušje za delo, igro ali sproščanje – ne glede na to, kateri del dneva je. Jutra začnite s hladno, močno belo svetlobo, ki poskrbi za dvig energije, zvečer pa se sprostite ob zlatih tonih.

  • Uporabite ustrezna pametna svetila za vsakodnevna opravila

   Uporabite ustrezna pametna svetila za vsakodnevna opravila

   Olajšajte si potek dneva s štirimi prednastavljenimi načini osvetlitve, ki so bili izdelani posebej za vaša dnevna opravila. Dva hladna odtenka – Energize za dvig energije in Concentrate za boljšo koncentracijo – vas bosta zjutraj spravila v pogon ter poskrbela, da ostanete osredotočeni. Topla odtenka; Read za branje in Relax za sproščanje pa omogočita, da uživate ob dobri knjigi in sprostite svoj um.

  • Upravljanje z glasom

   Upravljanje z glasom

   Philips Hue je združljiv s sistemi Amazon Alexa, Apple HomeKit in Google Home, ki deluje prek storitve Google Assistant, kar omogoča upravljanje osvetlitve z glasom. Svetila lahko vklopite in izklopite. Lahko jih zatemnite do želene svetlobe in ustvarite popolno vzdušje. Prikličete lahko tudi prednastavljene svetlobne prizore, spreminjate barve in še veliko drugega – vse to ne da bi mignili s prstom.

  • Upravljanje pametnih svetil zdoma

   Upravljanje pametnih svetil zdoma

   Z aplikacijo Philips Hue app imate popoln nadzor nad svetili, tudi kadar vas ni doma. Prek aplikacije lahko svetila oddaljeno izklopite ali vklopite ter tako poskrbite, da je vaš dom vedno osvetljen po vaših željah.

  • Avtomatizirano središče pametnega doma: vmesnik Hue

   Avtomatizirano središče pametnega doma: vmesnik Hue

   Vmesnik Hue je pomembna komponenta pametnega sistema osvetlitve Philips Hue. To je glavni sestavni del, ki komunicira s pametnimi sijalkami in aplikacijo Hue ter tako zagotovi, da vse skupaj ustrezno deluje. Omogoča tudi delovanje avtomatiziranih funkcij za pametne domove, kot so na primer načrtovanje vsakodnevnega vklopa luči in časovniki.

  Poglejte vse specifikacije