Predlogi

  Hue White Ambiance

  Začetni komplet E27

  3 × sijalka E27, Topla do hladna bela svetloba, Zatemnilno stikalo je priloženo, Vmesnik Hue priložen 8718696728925 Najdi podobne izdelke
  • Prava svetloba za vsak trenutek

   8718696728925

   Hue White Ambiance

   Začetni komplet E27

   8718696728925 Najdi podobne izdelke

   Z začetnim kompletom Philips Hue izberite ustrezno svetlobo za svoje dnevne dejavnosti. Ta komplet vsebuje tri pametne sijalke E27, vmesnik Hue in zatemnilno stikalo. Nastavite hladno svetlobo za dvig energije ali tople tone za sproščanje ob koncu dneva. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Prava svetloba za vsak trenutek

  od sončnega vzhoda do zahoda

  • Ustvarite vzdušje z odtenki pametnih svetil – od tople do hladne bele

   Ustvarite vzdušje z odtenki pametnih svetil – od tople do hladne bele

   Uporabite prek 50.000 odtenkov tople in hladne bele svetlobe ter ustvarite pravo vzdušje za delo, igro ali sproščanje – ne glede na to, kateri del dneva je. Jutra začnite s hladno, močno belo svetlobo, ki poskrbi za dvig energije, zvečer pa se sprostite ob zlatih tonih.

  • Uporabite ustrezna pametna svetila za vsakodnevna opravila

   Uporabite ustrezna pametna svetila za vsakodnevna opravila

   Olajšajte si potek dneva s štirimi prednastavljenimi načini osvetlitve, ki so bili izdelani posebej za vaša dnevna opravila. Dva hladna odtenka – Energize za dvig energije in Concentrate za boljšo koncentracijo – vas bosta zjutraj spravila v pogon ter poskrbela, da ostanete osredotočeni. Topla odtenka; Read za branje in Relax za sproščanje pa omogočita, da uživate ob dobri knjigi in sprostite svoj um.

  • Pametna svetila vas prebudijo in vam pomagajo, da lažje zaspite

   Pametna svetila vas prebudijo in vam pomagajo, da lažje zaspite

   Svetila nastavite tako, da svetloba zjutraj, ob prednastavljenem času, postopoma postaja svetlejša in posnema učinek sončnega vzhoda, da dan lažje začnete mirni in spočiti. Zvečer pa se boste s sproščujočo toplo belo svetlobo lažje umirili in sprostili ter svoje telo pripravili na dober spanec.

  • Upravljanje pametnih svetil zdoma

   Upravljanje pametnih svetil zdoma

   Z aplikacijo Philips Hue app imate popoln nadzor nad svetili, tudi kadar vas ni doma. Prek aplikacije lahko svetila oddaljeno izklopite ali vklopite ter tako poskrbite, da je vaš dom vedno osvetljen po vaših željah.

  • Brezžično upravljanje s priloženim zatemnilnim stikalom

   Brezžično upravljanje s priloženim zatemnilnim stikalom

   Z zatemnilnim stikalom, ki se napaja prek baterij, lahko upravljate do 10 pametnih svetil hkrati. Stikalo, ki ga lahko odstranite iz stenskega nosilca in ga uporabljate kot daljinski upravljalnik, omogoča, da prilagodite jakost svetlobe ali preklapljate med štirimi prednastavljenimi svetlobnimi učinki.

  • Upravljanje svetil z glasom

   Upravljanje svetil z glasom

   Prek vmesnika Hue lahko svetila seznanite s sistemi Alexa, Apple HomeKit in Google Assistant ter tako svetila upravljate z glasom. S preprostimi glasovnimi ukazi lahko svetila vklopite in izklopite, zatemnite in nastavite bolj intenzivno svetlobo, nastavite pa lahko celo izbran način osvetlitve.

  • Avtomatizirano središče pametnega doma: vmesnik Hue

   Avtomatizirano središče pametnega doma: vmesnik Hue

   Vmesnik Hue je pomembna komponenta pametnega sistema osvetlitve Philips Hue. To je glavni sestavni del, ki komunicira s pametnimi sijalkami in aplikacijo Hue ter tako zagotovi, da vse skupaj ustrezno deluje. Omogoča tudi delovanje avtomatiziranih funkcij za pametne domove, kot so na primer načrtovanje vsakodnevnega vklopa luči in časovniki.

  Poglejte vse specifikacije