Predlogi

  Hue White in barvna svetloba

  Enojna sijalka E14

  Sijalka E14, Bela in barvna svetloba 8718696695166 Najdi podobne izdelke
  • Neomejene možnosti

   8718696695166
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   Hue White in barvna svetloba

   Enojna sijalka E14

   8718696695166 Najdi podobne izdelke

   V sistem Philips Hue vključite podolgovato sijalko Philips Hue za belo in barvno ambientalno osvetlitev ter preskusite visokokakovostno belo in barvno svetlobo, ki omogoča nešteto možnosti. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Neomejene možnosti

  za izjemno doživetje

  • Bodite ustvarjalni s 16 milijoni barv

   Bodite ustvarjalni s 16 milijoni barv

   Igrajte se s svetlobo, izbirajte med 16 milijoni barv in spreminjajte videz ter vzdušje prostora. Priredite prostor s preprostim pritiskom gumba. Podoživite posebne trenutke, tako da osvetlite vašo najljubšo fotografijo s svetlobnim sijajem. Svoje najljubše svetlobne nastavitve shranite in jih kadar koli prikličite z enim samim dotikom

  • Sinhronizirajte luči z glasbo in filmi

   Sinhronizirajte luči z glasbo in filmi

   Izkušnjo gledanja televizijskih vsebin razširite na celoten prostor ali luči sinhronizirajte z najljubšo glasbo ter opazujte, kako svetloba pleše v ritmih glasbe. Prenesite aplikacije drugih proizvajalcev in odkrijte neverjetne možnosti, ki vam jih prinaša Philips Hue.

  • Osvetlite si igranje iger

   Osvetlite si igranje iger

   Zagotovite si naslednjo raven igranja iger. Prenesite aplikacije drugih proizvajalcev in odkrijte neverjetne možnosti, ki vam jih prinaša Philips Hue.

  • Svojo rutino prebujanja in spanja podprite s svetlobo

   Svojo rutino prebujanja in spanja podprite s svetlobo

   Podolgovata žarnica Philips Hue v vaši svetilki na nočni omarici vas bo zjutraj nežno prebudila. Svoj dan začnite s toplim sončnim vzhodom. Svetilka postopoma postaja svetlejša in vam daje občutek, da se prebujate z naravno svetlobo, namesto da vas prebudi glasen zvok budilke. Zvečer se boste s sproščujočo toplo belo svetlobo lažje umirili in sprostili ter svoje telo pripravili na dober spanec.

  • Zaspite in se zbudite na povsem naraven način

   Zaspite in se zbudite na povsem naraven način

   Svetilka Philips Hue vas bo zjutraj nežno prebudila, da boste dan začeli popolnoma sveži. Svetlost luči postopoma postaja močnejša in posnema učinek sončnega vzhoda, da se lažje zbudite, namesto da vas prebudi glasen zvok budilke. Začnite dan na pravi način. Zvečer se boste s sproščujočo toplo belo svetlobo lažje umirili in sprostili ter svoje telo pripravili na dober spanec.

  • Ustvarite pravo vzdušje z razponom svetlobe od toplo bele do hladne dnevne svetlobe

   Ustvarite pravo vzdušje z razponom svetlobe od toplo bele do hladne dnevne svetlobe

   Ustvarite pravo vzdušje za vsak trenutek in dom popestrite s toplo ali hladno belo svetlobo. Skozi leto lahko spreminjate osvetlitev, saj vas lahko močna bela svetloba spominja na pomladni vetrič, topla bela svetloba na poletno sonce, hladna dnevna svetloba pa na zimo.

  • Svetlobni učinki za sprostitev, branje, koncentracijo in nabiranje novih moči

   Svetlobni učinki za sprostitev, branje, koncentracijo in nabiranje novih moči

   Svetloba vpliva na počutje in vedenje. Philips Hue bo vaša dnevna opravila spremenil v trenutke, v katerih boste uživali. Pozabite na jutranjo kavo in se pripravite na nov dan s hladno, svetlo belo dnevno svetlobo, ki vam bo poživila duha in um. Ostanite zbrani z natančno nastavljeno svetlo belo svetlobo. Ob nežnem soju bele svetlobe pa se udobno namestite in se sprostite za popoln konec dneva.

  • Pametno upravljanje doma in na poti

   Pametno upravljanje doma in na poti

   Z aplikacijama Philips Hue za iOS in Android lahko oddaljeno upravljate luči, kjer koli ste. Preverite, ali ste izklopili vse luči, preden ste odšli od doma, in jih vklopite, če ste dlje v službi.

  • Nastavite uporabne časovnike

   Nastavite uporabne časovnike

   Aplikacija Philips Hue s funkcijo časovne nastavitve lahko poskrbi, da je dom videti poln tudi, kadar vas ni doma. Svetila nastavite tako, da se vklopijo ob določenem času, da vas ob prihodu domov pričaka svetloba. Osvetlitev posameznih prostorov lahko nastavite tudi na različne čase. Svetila seveda lahko nastavite tudi tako, da se ponoči postopoma izklapljajo, zato ste vedno prepričani, da ne bodo svetila po nepotrebnem.

  • Zatemnitev brez namestitve

   Zatemnitev brez namestitve

   Philips Hue zagotavlja tekočo zatemnitev. Ne presvetlo. Ne pretemno. Idealno. Ne potrebujete kablov, električarja ali namestitve.

  • Upravljajte svetilke na svoj način

   Upravljajte svetilke na svoj način

   Luči Philips Hue povežite z vmesnikom in odkrijte neomejene možnosti. Upravljajte luči v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z aplikacijo Philips Hue ali pa v sistem dodajte stikala za aktivacijo luči. Nastavite časovnike, obvestila, alarme in drugo ter doživite pravo izkušnjo Philips Hue. Philips Hue deluje tudi s storitvami Amazon Alexa, Apple Homekit in Google Home, da lahko luči upravljate glasovno.

  • Potreben je vmesnik Philips Hue

   Potreben je vmesnik Philips Hue

   Povežite luči Philips Hue z vmesnikom in jih prek aplikacije Philips Hue upravljajte v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

  • LED-sijalka z brezžičnim upravljanjem

   LED-sijalka z brezžičnim upravljanjem

   To LED-sijalko lahko brezžično upravljate, če jo povežete z vmesnikom Philips Hue za pametno upravljanje ali z zatemnilnim stikalom Philips Hue.

  • Možnost zatemnitve samo z združljivimi napravami Philips Hue

   Ta izdelek nudi možnost zatemnitve samo v povezavi z vmesnikom Philips Hue ali z združljivo napravo Philips Hue

  Poglejte vse specifikacije