Predlogi

  Hue White in barvna svetloba

  Komplet dveh sijalk E14

  2 × sijalka E14, Bela in barvna svetloba, Možnost zatemnitve, Pametno upravljanje z vmesnikom Hue* 8718696695241 Najdi podobne izdelke
  • Neomejene možnosti

   8718696695241
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   Hue White in barvna svetloba

   Komplet dveh sijalk E14

   8718696695241 Najdi podobne izdelke

   Z dvema pametnima sijalkama E14 v svoj dom vnesite barve. Na voljo je več različnih barv, tonov in možnosti, zato lahko ustvarite popolno vzdušje za vsako priložnost. Če želite uporabljati celotno pametno upravljanje svetil in vse funkcije, vzpostavite povezavo z vmesnikom Hue. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Neomejene možnosti

  za izjemno doživetje

  • Igrajte se s pametnimi barvnimi svetili

   Igrajte se s pametnimi barvnimi svetili

   Philips Hue ne pozna omejitev: z več kot 16 milijoni barv lahko svoj dom spremenite v popolno prizorišče za zabavo, oživite pravljico za lahko noč in še veliko več. Uporabite prednastavljene barvne svetlobne prizore ter prebudite občutek poletja, kadar koli želite, ali pa uporabite lastno fotografijo in tako obudite poseben spomin.

  • Ustvarite vzdušje z odtenki pametnih svetil – od tople do hladne bele

   Ustvarite vzdušje z odtenki pametnih svetil – od tople do hladne bele

   Uporabite prek 50.000 odtenkov tople in hladne bele svetlobe ter ustvarite pravo vzdušje za delo, igro ali sproščanje – ne glede na to, kateri del dneva je. Jutra začnite s hladno, močno belo svetlobo, ki poskrbi za dvig energije, zvečer pa se sprostite ob zlatih tonih.

  • Medijske naprave sinhronizirajte s pametnimi svetili

   Medijske naprave sinhronizirajte s pametnimi svetili

   Z aplikacijo Hue Sync in z vmesnikom Hue lahko zabavo ponesete na višjo raven. Obdajte se s svetili Philips Hue ter predvajajte film, glasbo ali vklopite igrico in spremljajte, kako luči posnemajo barve in ritem.

  • Pametna svetila vas prebudijo in vam pomagajo, da lažje zaspite

   Pametna svetila vas prebudijo in vam pomagajo, da lažje zaspite

   Svetila nastavite tako, da svetloba zjutraj, ob prednastavljenem času, postopoma postaja svetlejša in posnema učinek sončnega vzhoda, da dan lažje začnete mirni in spočiti. Zvečer pa se boste s sproščujočo toplo belo svetlobo lažje umirili in sprostili ter svoje telo pripravili na dober spanec.

  • Upravljanje pametnih svetil zdoma

   Upravljanje pametnih svetil zdoma

   Z aplikacijo Philips Hue app imate popoln nadzor nad svetili, tudi kadar vas ni doma. Prek aplikacije lahko svetila oddaljeno izklopite ali vklopite ter tako poskrbite, da je vaš dom vedno osvetljen po vaših željah.

  • Upravljanje svetil z glasom

   Upravljanje svetil z glasom

   Prek vmesnika Hue lahko svetila seznanite s sistemi Alexa, Apple HomeKit in Google Assistant ter tako svetila upravljate z glasom. S preprostimi glasovnimi ukazi lahko svetila vklopite in izklopite, zatemnite in nastavite bolj intenzivno svetlobo, nastavite pa lahko celo izbran način osvetlitve.

  • Za popolno upravljanje pametnih svetil vzpostavite povezavo z vmesnikom Hue

   Za popolno upravljanje pametnih svetil vzpostavite povezavo z vmesnikom Hue

   Če želite odkleniti vse načine pametnega upravljanja in funkcije, morate ta izdelek povezati z vmesnikom Hue. Svetila lahko upravljate prek aplikacije Philips Hue, nastavite lahko časovnike, vsakodnevni vklop luči, dodajate ali odstranjujete lahko svetila itn. *Vmesnik Hue je naprodaj ločeno

  Poglejte vse specifikacije