Predlogi

  Hue White in barvna svetloba

  Komplet ene sijalke GU10

  Bela in barvna svetloba, Takojšnje upravljanje prek povezave Bluetooth, Upravljanje z aplikacijo ali glasom*, Za več možnosti dodajte vmesnik Hue 8718699628659 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna in pametna razsvetljava

   8718699628659
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   Hue White in barvna svetloba

   Komplet ene sijalke GU10

   8718699628659 Najdi podobne izdelke

   Ker zagotavlja milijone odtenkov bele in barvne svetlobe, lahko s to pametno sijalko LED s podnožjem GU10 takoj ustvarite vzdušje v poljubnem prostoru v domu. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna in pametna razsvetljava

  • Igrajte se s svetlobo in izbirajte med 16 milijoni barv

   Igrajte se s svetlobo in izbirajte med 16 milijoni barv

   V aplikaciji Hue se igrajte s svetlobo in izbirajte med 16 milijoni barv, da svetlobo prilagodite razpoloženju. Uporabite najljubšo fotografijo in s svetlobnimi učinki podoživite poseben trenutek. Najljubše svetlobne nastavitve lahko shranite in enostavno prikličete z dotikom prsta.

  • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

  • Upravljajte svetila z glasom*

   Upravljajte svetila z glasom*

   Philips Hue je združljiv s storitvama Amazon Alexa in Google Assistant, če ga seznanite z združljivo napravo Google Nest ali Amazon Echo. S preprostimi glasovni ukazi lahko upravljate več svetil v sobi ali pa le eno svetilko.

  • Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

   Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

   Preobrazite svoj dom z več kot 16 milijoni barv in v trenutku ustvarite pravo vzdušje za kateri koli dogodek. Z dotikom gumba lahko ustvarite slavnostno vzdušje za zabavo, spremenite dnevno sobo v kinodvorano, poudarite notranjo opremo z barvami in še veliko več.

  • Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

   Ustvarite pravo vzdušje z odtenki od tople do hladne bele svetlobe

   Te sijalke in svetila omogočajo različne odtenke od tople do hladne bele svetlobe. Z možnostjo popolne zatemnitve od sijoče do zatemnjene nočne svetlobe lahko svetlobo svetila prilagodite na popolni odtenek in svetlost za svoje vsakodnevne potrebe.

  • Zagotovite si popolne svetlobne učinke za vsakdanje dejavnosti

   Zagotovite si popolne svetlobne učinke za vsakdanje dejavnosti

   Olajšajte si potek dneva in si ga izboljšajte s štirimi prednastavljenimi svetlobnimi učinki, ki so bili izdelani posebej za vaša dnevna opravila: za energijo, zbranost, branje in sprostitev. Dva hladna odtenka – Energize za dvig energije in Concentrate za boljšo koncentracijo – vas bosta zjutraj spravila v pogon oz. poskrbela, da ostanete osredotočeni. Topla odtenka – Read za branje in Relax za sprostitev – pa bosta pripomogla k udobnemu branju oz. umirila vaše misli.

  • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne osvetlitve z vmesnikom Hue

   Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne osvetlitve z vmesnikom Hue

   Svoji pametni osvetlitvi dodajte vmesnik Hue (na prodaj ločeno) in izkusite celoten nabor funkcij Philips Hue. Z vmesnikom Hue lahko dodate do 50 pametnih svetil, ki jih upravljate v domu. Ustvarite rutine, s katerimi avtomatizirate celotno pametno razsvetljavo doma. Svetila lahko upravljate tudi, ko niste doma, ali pa dodajate dodatke, kot so senzorji gibanja in pametna stikala.

  Poglejte vse specifikacije