Predlogi

  Hue White in barvna svetloba

  Komplet treh vgradnih reflektorskih sijalk Centura

  3 × sijalka GU10, Upravljanje z aplikacijo prek povezave Bluetooth, Upravljanje z aplikacijo ali glasom*, Za več možnosti dodajte vmesnik Hue 8719514355392 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna pametna razsvetljava

   8719514355392

   Hue White in barvna svetloba

   Komplet treh vgradnih reflektorskih sijalk Centura

   8719514355392 Najdi podobne izdelke

   Po zaslugi sodobne zasnove, milijonov barv pametne svetlobe in ravni zaščite IP44 se te tri vgradne navzdol usmerjene svetilke Xamento v sivi barvi neopazno zlijejo z vsakršno kopalniško opremo. Popestrite svoj vsak dan ali pa zatemnite svetlobo, da se boste lažje sprostili. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna pametna razsvetljava

  • Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

   Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

   Uporabite milijone barv svetlobe in spremenite kopalnico tako, da takoj ustvarite edinstveno vzdušje. S pritiskom na gumb lahko svoje namakanje v kopalni kadi obkrožite s pomirjujočim roza sijajem ali pa kopalnico osvetlite z živahno vijolično barvo, da bo priprava na večerno pohajanje s prijatelji še bolj zabavna.

  • Vodoodporna pametna svetila za kopalnice (IP44)

   Vodoodporna pametna svetila za kopalnice (IP44)

   Pametna kopalniška svetila Philips Hue so prestala številne teste, da lahko zdaj z zagotovostjo trdimo, da so vodoodporna, zato so primerna osvetlitev za vlažne prostore. Vsako kopalniško svetilo ustreza standardom IP44.

  • Ustvarite vzdušje z odtenki pametnih svetil – od tople do hladne bele

   Ustvarite vzdušje z odtenki pametnih svetil – od tople do hladne bele

   Izbirajte med več kot 50.000 odtenki od tople do hladne bele svetlobe, da ustvarite popolno vzdušje v kopalnici za vsako dejavnost in uro dneva. Vsako jutro uporabite svetlo, belo svetlobo, da začnete dan polni energije in pozorni ali pa svojo večerno rutino osvetlite s temnim zlatim sijem.

  • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

  • Upravljajte svetila z glasom*

   Upravljajte svetila z glasom*

   Philips Hue je združljiv s storitvama Amazon Alexa in Google Assistant, če ga seznanite z združljivo napravo Google Nest ali Amazon Echo. S preprostimi glasovni ukazi lahko upravljate več svetil v sobi ali pa le eno svetilko.

  • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Vmesnik Bridge ponuja funkcije, zaradi katerih je pametna razsvetljava resnično pametna – upravljanje zdoma, glasovno upravljanje, avtomatizirana osvetlitev in še veliko več. Svojim nastavitvam dodajte vmesnik Bridge, da ustvarite pristne izkušnje, izkoristite varno in zanesljivo tehnologijo ter še veliko več. Vmesnik Bridge je ključ do pametne razsvetljave, kakršne še niste videli.

  Poglejte vse specifikacije