Predlogi

  Hue White in barvna svetloba

  Namizna svetilka Beyond

  Vgrajena LED-sijalka, Bela, Pametno upravljanje z vmesnikom Hue*, Upravljanje z glasom* 7120231PH Najdi podobne izdelke
  • Neomejene možnosti

   71202/31/PH

   Hue White in barvna svetloba

   Namizna svetilka Beyond

   71202/31/PH Najdi podobne izdelke

   Elegantna namizna svetilka LED Philips Hue Beyond združuje razpoloženjsko osvetlitev za ustvarjanje vzdušja z usmerjeno osvetlitvijo v topli beli svetlobi v eni svetilki. Povežete jo lahko z domačim brezžičnim omrežjem za takojšen in popoln nadzor nad razsvetljavo doma prek vaše pametne naprave. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Neomejene možnosti

  za izjemno doživetje

  • LightDuo: dva svetlobna vira za funkcionalno in razpoloženjsko svetlobo

   LightDuo: dva svetlobna vira za funkcionalno in razpoloženjsko svetlobo

   Berite in delajte v sozvočju s svojim počutjem, ne glede na to ali ste sproščeni, polni energije ali v družbi. Vse to vam omogoča svetloba. Philips Hue Beyond ima dva neodvisna svetlobna vira – enega usmerjenega navzgor in drugega navzdol – tako da lahko ustvarite neskončno paleto barv in bele svetlobe. Nastavite funkcionalno svetlobo in dodajte kanček barve, ali pa ustvarite živahno sceno in združite različne barve tako, da ustrezajo vašemu počutju, ko se npr. želite sprostiti, si nabrati novih moči ali raziskovati.

  • Bodite ustvarjalni s 16 milijoni barv

   Bodite ustvarjalni s 16 milijoni barv

   Igrajte se s svetlobo, izbirajte med 16 milijoni barv in spreminjajte videz ter vzdušje prostora. Priredite prostor s preprostim pritiskom gumba. Podoživite posebne trenutke, tako da osvetlite vašo najljubšo fotografijo s svetlobnim sijajem. Svoje najljubše svetlobne nastavitve shranite in jih kadar koli prikličite z enim samim dotikom

  • Sinhronizirajte luči z glasbo in filmi

   Sinhronizirajte luči z glasbo in filmi

   Izkušnjo gledanja televizijskih vsebin razširite na celoten prostor ali luči sinhronizirajte z najljubšo glasbo ter opazujte, kako svetloba pleše v ritmih glasbe. Prenesite aplikacije drugih proizvajalcev in odkrijte neverjetne možnosti, ki vam jih prinaša Philips Hue.

  • Ustvarite pravo vzdušje z razponom svetlobe od toplo bele do hladne dnevne svetlobe

   Ustvarite pravo vzdušje z razponom svetlobe od toplo bele do hladne dnevne svetlobe

   Ustvarite pravo vzdušje za vsak trenutek in dom popestrite s toplo ali hladno belo svetlobo. Skozi leto lahko spreminjate osvetlitev, saj vas lahko močna bela svetloba spominja na pomladni vetrič, topla bela svetloba na poletno sonce, hladna dnevna svetloba pa na zimo. Za to funkcijo je potrebna povezava z vmesnikom Philips Hue.

  • Zaspite in se zbudite na povsem naraven način

   Zaspite in se zbudite na povsem naraven način

   Svetilka Philips Hue vas bo zjutraj nežno prebudila, da boste dan začeli popolnoma sveži. Svetlost luči postopoma postaja močnejša in posnema učinek sončnega vzhoda, da se lažje zbudite, namesto da vas prebudi glasen zvok budilke. Začnite dan na pravi način. Zvečer se boste s sproščujočo toplo belo svetlobo lažje umirili in sprostili ter svoje telo pripravili na dober spanec. Za to funkcijo je potrebna povezava z vmesnikom Philips Hue bridge.

  • Svetlobni učinki za sprostitev, branje, koncentracijo in nabiranje novih moči

   Svetlobni učinki za sprostitev, branje, koncentracijo in nabiranje novih moči

   Svetloba vpliva na počutje in vedenje. Philips Hue bo vaša dnevna opravila spremenil v trenutke, v katerih boste uživali. Pozabite na jutranjo kavo in se pripravite na nov dan s hladno, svetlo belo dnevno svetlobo, ki vam bo poživila duha in um. Ostanite zbrani z natančno nastavljeno svetlo belo svetlobo. Ob nežnem soju bele svetlobe pa se udobno namestite in se sprostite za popoln konec dneva.

  • Pametno upravljanje doma in na poti

   Pametno upravljanje doma in na poti

   Z aplikacijama Philips Hue za iOS in Android lahko oddaljeno upravljate luči, kjer koli ste. Preverite, ali ste izklopili vse luči, preden ste odšli od doma, in jih vklopite, če ste dlje v službi. Za to funkcijo je potrebna povezava z vmesnikom Philips Hue.

  • Nastavite uporabne časovnike

   Nastavite uporabne časovnike

   Aplikacija Philips Hue s funkcijo časovne nastavitve lahko poskrbi, da je videti, da ste doma tudi takrat, ko vas ni. Svetila nastavite tako, da se vklopijo ob določenem času, da vas ob prihodu domov pričaka svetloba. Osvetlitev posameznih prostorov lahko nastavite tudi na različne čase. Svetila seveda lahko nastavite tudi tako, da se ponoči postopoma izklapljajo, zato ste lahko vedno prepričani, da ne bodo svetila po nepotrebnem. Za to funkcijo je potrebna povezava z vmesnikom Philips Hue.

  • Zatemnitev brez namestitve

   Zatemnitev brez namestitve

   Philips Hue zagotavlja tekočo zatemnitev. Ne presvetlo. Ne pretemno. Idealno. Ne potrebujete kablov, električarja ali namestitve.

  • Upravljajte svetilke na svoj način

   Upravljajte svetilke na svoj način

   Luči Philips Hue povežite z vmesnikom in odkrijte neomejene možnosti. Upravljajte luči v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z aplikacijo Philips Hue ali pa v sistem dodajte stikala za aktivacijo luči. Nastavite časovnike, obvestila, alarme in drugo ter doživite pravo izkušnjo Philips Hue. Philips Hue deluje tudi s storitvami Amazon Alexa, Apple Homekit in Google Home, da lahko luči upravljate glasovno.

  • Potreben je vmesnik Philips Hue

   Potreben je vmesnik Philips Hue

   Povežite luči Philips Hue z vmesnikom in jih prek aplikacije Philips Hue upravljajte v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

  Poglejte vse specifikacije
  • *Vmesnik Hue je naprodaj ločeno