foundation-general.geobar.text
Predlogi

  Hue White in barvna svetloba

  Namizna svetilka Bloom

  Vgrajena LED-sijalka, Bela, Pametno upravljanje z vmesnikom Hue*, Upravljanje z glasom* 7299760PH Najdi podobne izdelke
  • Obarvajte si svet s svetlobo

   72997/60/PH

   Hue White in barvna svetloba

   Namizna svetilka Bloom

   72997/60/PH Najdi podobne izdelke

   V sistem dodajte svetilko Philips Hue Bloom. Elegantno svetilko postavite na mizo, na polico ali na tla in uživajte v čudoviti barvni svetlobi, ki se preliva po stenah. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Obarvajte si svet s svetlobo

  • Pripravljeno za takojšnjo uporabo

   Pripravljeno za takojšnjo uporabo

   S svetilko Philips Hue Bloom lahko ustvarite posredno ambientalno svetlobo, ki na popoln način poudari posebne kose pohištva ali arhitekturne posebnosti v vašem domu. Ker ima vtič, jo lahko enostavno prestavljate in namestite v bližino omrežne vtičnice. Postavite jo na omarico s televizorjem. Na mizo. Ali pod najljubšo sliko. Postavite jo lahko na vidno ali nevidno mesto, saj bo njena nagrajena zasnova idealno dopolnila opremo katerega koli prostora v vašem domu.

  • Poudarite svoj dom z barvami

   Poudarite svoj dom z barvami

   Izbirate lahko med 16 milijoni barv. Polepšajte svoj dom. Prostor popestrite z barvno svetlobo. Ali pa stene polepšajte z osupljivimi odtenki. Znižajte intenzivnost in z nežnimi barvnimi odtenki prijetno osvetlite prostor.

  • Sinhronizirajte luči z glasbo in filmi

   Sinhronizirajte luči z glasbo in filmi

   Izkušnjo gledanja televizijskih vsebin razširite na celoten prostor ali luči sinhronizirajte z najljubšo glasbo ter opazujte, kako svetloba pleše v ritmih glasbe. Prenesite aplikacije drugih proizvajalcev in odkrijte neverjetne možnosti, ki vam jih prinaša Philips Hue.

  • Pametno upravljanje doma in na poti

   Pametno upravljanje doma in na poti

   Z aplikacijama Philips Hue za iOS in Android lahko oddaljeno upravljate luči, kjer koli ste. Preverite, ali ste izklopili vse luči, preden ste odšli od doma, in jih vklopite, če ste dlje v službi.

  • Nastavite uporabne časovnike

   Nastavite uporabne časovnike

   Aplikacija Philips Hue s funkcijo časovne nastavitve lahko poskrbi, da je dom videti poln tudi, kadar vas ni doma. Svetila nastavite tako, da se vklopijo ob določenem času, da vas ob prihodu domov pričaka svetloba. Osvetlitev posameznih prostorov lahko nastavite tudi na različne čase. Svetila seveda lahko nastavite tudi tako, da se ponoči postopoma izklapljajo, zato ste vedno prepričani, da ne bodo svetila po nepotrebnem.

  • Zatemnitev brez namestitve

   Zatemnitev brez namestitve

   Philips Hue zagotavlja tekočo zatemnitev. Ne presvetlo. Ne pretemno. Idealno. Ne potrebujete kablov, električarja ali namestitve.

  • Upravljajte svetilke na svoj način

   Upravljajte svetilke na svoj način

   Luči Philips Hue povežite z vmesnikom in odkrijte neomejene možnosti. Upravljajte luči v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z aplikacijo Philips Hue ali pa v sistem dodajte stikala za aktivacijo luči. Nastavite časovnike, obvestila, alarme in drugo ter doživite pravo izkušnjo Philips Hue. Philips Hue deluje tudi s storitvami Amazon Alexa, Apple Homekit in Google Home, da lahko luči upravljate glasovno.

  • Potreben je vmesnik Philips Hue

   Potreben je vmesnik Philips Hue

   Povežite luči Philips Hue z vmesnikom in jih prek aplikacije Philips Hue upravljajte v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

  Poglejte vse specifikacije
  • *Vmesnik Hue je naprodaj ločeno