Predlogi

  Hue White in barvna svetloba

  Prenosna svetilka Go

  Vgrajena LED-sijalka, Bela, Pametno upravljanje z vmesnikom Hue*, Upravljanje z glasom* 7146060PH Najdi podobne izdelke
  • Neomejene možnosti

   71460/60/PH

   Hue White in barvna svetloba

   Prenosna svetilka Go

   71460/60/PH Najdi podobne izdelke

   V svoj sistem dodajte Philips Hue Go z belo in barvno svetlobo. Svetilka Go ima elegantno zasnovo s prosojnim ohišjem. Deluje brezžično, je prenosna in akumulatorska, pri čemer brez napajanja deluje do 3 ure. Nadzor lahko poteka prek sistema Hue ali gumba na izdelku. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Neomejene možnosti

  za izjemno doživetje

  • Prenosni

   Prenosni

   Philips Hue Go je najbolj vsestranska svetilka za vaš dom. Ko je priključena v električno vtičnico, lahko z njo osvetlite svoj dom z barvno ali belo svetlobo. Če jo izklopite iz vtičnice, lahko prenosno svetilko Philips Hue Go prenašate naokoli in si med svojimi dejavnostmi zagotovite najboljšo svetlobo. Napaja jo notranja akumulatorska baterija, ki omogoča do 3 ure uporabe. Svetilko Philips Hue Go v prenosnem načinu lahko upravljate s pametno napravo. Vgrajeno pametno upravljanje baterije zagotavlja optimalno uporabo. Čeprav svetilka Philips Hue Go ni vodotesna, njena zasnova zagotavlja odpornost na visoko vlažnost.

  • Upravljalnik na izdelku

   Upravljalnik na izdelku

   Svetilko Philips Hue Go lahko upravljate tudi, če pametne naprave nimate pri roki. Svetlobne nastavitve upravljajte neposredno s pritiskom gumba na izdelku. Izbirate lahko med 7 svetlobnimi učinki: funkcionalna topla bela svetloba, hladna poživljajoča dnevna svetloba in 5 naravnih dinamičnih učinkov za posebne trenutke. Po barvnih možnostih se lahko hitro pomikate tako, da se dotaknete gumba in ga zadržite, dokler ne zasveti želena barva. Prava zabava se začne šele, ko svetilko Philips Hue Go povežete z vmesnikom. Nadzorujte svetilko Philips Hue Go prek mobilne naprave in odkrijte neštete možnosti.

  • Naravni dinamični učinki

   Naravni dinamični učinki

   Posebne trenutke polepšajte s prijetno svetlobo. Philips Hue Go omogoča 5 patentiranih naravnih dinamičnih učinkov: prijetna svetloba, nedeljska kava, meditacija, čarobni gozd in nočna pustolovščina. Vsak dinamični učinek ima svojo mešanico barv za ustvarjanje vzdušja.

  • Popoln nadzor z vmesnikom Hue prek pametne naprave

   Popoln nadzor z vmesnikom Hue prek pametne naprave

   Povežite svetila Philips Hue z vmesnikom in odkrijte številne možnosti, ki jih ponuja sistem.

  • Bodite ustvarjalni s 16 milijoni barv

   Bodite ustvarjalni s 16 milijoni barv

   Igrajte se s svetlobo, izbirajte med 16 milijoni barv in spreminjajte videz ter vzdušje prostora. Priredite prostor s preprostim pritiskom gumba. Podoživite posebne trenutke, tako da osvetlite vašo najljubšo fotografijo s svetlobnim sijajem. Svoje najljubše svetlobne nastavitve shranite in jih kadar koli prikličite z enim samim dotikom

  • Sinhronizirajte luči z glasbo in filmi

   Sinhronizirajte luči z glasbo in filmi

   Izkušnjo gledanja televizijskih vsebin razširite na celoten prostor ali luči sinhronizirajte z najljubšo glasbo ter opazujte, kako svetloba pleše v ritmih glasbe. Prenesite aplikacije drugih proizvajalcev in odkrijte neverjetne možnosti, ki vam jih prinaša Philips Hue.

  • Osvetlite si igranje iger

   Osvetlite si igranje iger

   Zagotovite si naslednjo raven igranja iger. Prenesite aplikacije drugih proizvajalcev in odkrijte neverjetne možnosti, ki vam jih prinaša Philips Hue.

  • Zaspite in se zbudite na povsem naraven način

   Zaspite in se zbudite na povsem naraven način

   Svetilka Philips Hue vas bo zjutraj nežno prebudila, da boste dan začeli popolnoma sveži. Svetlost luči postopoma postaja močnejša in posnema učinek sončnega vzhoda, da se lažje zbudite, namesto da vas prebudi glasen zvok budilke. Začnite dan na pravi način. Zvečer se boste s sproščujočo toplo belo svetlobo lažje umirili in sprostili ter svoje telo pripravili na dober spanec.

  • Ustvarite pravo vzdušje z razponom svetlobe od toplo bele do hladne dnevne svetlobe

   Ustvarite pravo vzdušje z razponom svetlobe od toplo bele do hladne dnevne svetlobe

   Ustvarite pravo vzdušje za vsak trenutek in dom popestrite s toplo ali hladno belo svetlobo. Skozi leto lahko spreminjate osvetlitev, saj vas lahko močna bela svetloba spominja na pomladni vetrič, topla bela svetloba na poletno sonce, hladna dnevna svetloba pa na zimo.

  • Svetlobni učinki za sprostitev, branje, koncentracijo in nabiranje novih moči

   Svetlobni učinki za sprostitev, branje, koncentracijo in nabiranje novih moči

   Svetloba vpliva na počutje in vedenje. Philips Hue bo vaša dnevna opravila spremenil v trenutke, v katerih boste uživali. Pozabite na jutranjo kavo in se pripravite na nov dan s hladno, svetlo belo dnevno svetlobo, ki vam bo poživila duha in um. Ostanite zbrani z natančno nastavljeno svetlo belo svetlobo. Ob nežnem soju bele svetlobe pa se udobno namestite in se sprostite za popoln konec dneva.

  • Pametno upravljanje doma in na poti

   Pametno upravljanje doma in na poti

   Z aplikacijama Philips Hue za iOS in Android lahko oddaljeno upravljate luči, kjer koli ste. Preverite, ali ste izklopili vse luči, preden ste odšli od doma, in jih vklopite, če ste dlje v službi.

  • Nastavite uporabne časovnike

   Nastavite uporabne časovnike

   Aplikacija Philips Hue s funkcijo časovne nastavitve lahko poskrbi, da je dom videti poln tudi, kadar vas ni doma. Svetila nastavite tako, da se vklopijo ob določenem času, da vas ob prihodu domov pričaka svetloba. Osvetlitev posameznih prostorov lahko nastavite tudi na različne čase. Svetila seveda lahko nastavite tudi tako, da se ponoči postopoma izklapljajo, zato ste vedno prepričani, da ne bodo svetila po nepotrebnem.

  • Zatemnitev brez namestitve

   Zatemnitev brez namestitve

   Philips Hue zagotavlja tekočo zatemnitev. Ne presvetlo. Ne pretemno. Idealno. Ne potrebujete kablov, električarja ali namestitve.

  • Upravljajte svetilke na svoj način

   Upravljajte svetilke na svoj način

   Luči Philips Hue povežite z vmesnikom in odkrijte neomejene možnosti. Upravljajte luči v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z aplikacijo Philips Hue ali pa v sistem dodajte stikala za aktivacijo luči. Nastavite časovnike, obvestila, alarme in drugo ter doživite pravo izkušnjo Philips Hue. Philips Hue deluje tudi s storitvami Amazon Alexa, Apple Homekit in Google Home, da lahko luči upravljate glasovno.

  Poglejte vse specifikacije
  • *Vmesnik Hue je naprodaj ločeno