Predlogi

  Hue White in barvna svetloba

  Srednja stropna svetilka Infuse

  Vgrajena sijalka LED, Upravljanje z aplikacijo prek povezave Bluetooth, Upravljanje z aplikacijo ali glasom*, Za več možnosti dodajte vmesnik Hue 4116331P9 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna pametna razsvetljava

   41163/31/P9

   Hue White in barvna svetloba

   Srednja stropna svetilka Infuse

   41163/31/P9 Najdi podobne izdelke

   S sodobno zasnovo srednje velike stropne svetilke Infuse v beli barvi pokažite, da imate izbran okus. Ustvarja krog svetlobe na stropu, na prostor pod njo pa oddaja snop močne svetlobe – v katerem koli odtenku bele ali barvne svetlobe. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna pametna razsvetljava

  • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

  • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Vmesnik Bridge ponuja funkcije, zaradi katerih je pametna razsvetljava resnično pametna – upravljanje zdoma, glasovno upravljanje, avtomatizirana osvetlitev in še veliko več. Svojim nastavitvam dodajte vmesnik Bridge, da ustvarite pristne izkušnje, izkoristite varno in zanesljivo tehnologijo ter še veliko več. Vmesnik Bridge je ključ do pametne razsvetljave, kakršne še niste videli.

  • Nastavite prostoročno glasovno upravljanje

   Nastavite prostoročno glasovno upravljanje

   Philips Hue je združljiv s storitvama Amazon Alexa in Google Assistant, če ga seznanite z združljivo napravo Google Nest ali Amazon Echo. Upravljajte več svetil v sobi ali pa le eno svetilko s preprostimi glasovni ukazi.

  • Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

   Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

   Uporabite milijone barv svetlobe, da spremenite katero koli sobo v vašem domu in takoj ustvarite edinstveno vzdušje. S pritiskom na gumb lahko svojo dnevno sobo spremenite v roza sijaj ali pa svoj dom osvetlite v živahnih barvah, da vsako noč doma spremenite v osebno zabavo.

  • Optimizirani svetlobni učinki za vsakdanje dejavnosti

   Optimizirani svetlobni učinki za vsakdanje dejavnosti

   Uporabite prednastavljene svetlobne učinke Philips Hue, ki ustrezajo vašemu razpoloženju ali dejavnostim čez dan. Začnite dan s svetlo, belo svetlobo svetlobnega učinka Energize ali pa se sprostite s prefinjeno, mehko svetlobo Relax. Berete knjigo v kadi? Nastavite učinek Read za primerno osvetlitev.

  Poglejte vse specifikacije