Predlogi

  Hue White in barvna svetloba

  Velika stropna svetilka Enrave

  Vgrajena sijalka LED, Upravljanje z aplikacijo prek povezave Bluetooth, Upravljanje z aplikacijo ali glasom*, Pametno upravljanje z vmesnikom Hue* 4116831P9 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna pametna razsvetljava

   41168/31/P9

   Hue White in barvna svetloba

   Velika stropna svetilka Enrave

   41168/31/P9 Najdi podobne izdelke

   Velika stropna svetilka Xamento je ustvarjena za velike kopalnice, saj se lahko pohvali z robustno, a sodobno zasnovo. Z več milijoni barv in edinstvenim svetlobnim učinkom vam omogoča, da nekoliko popestrite svojo vsakodnevno rutino. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna pametna razsvetljava

  • Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

   Ustvarite prilagojeno izkušnjo s pametno barvno osvetlitvijo

   Uporabite milijone barv svetlobe in spremenite kopalnico tako, da takoj ustvarite edinstveno vzdušje. S pritiskom na gumb lahko svoje namakanje v kopalni kadi obkrožite s pomirjujočim roza sijajem ali pa kopalnico osvetlite z živahno vijolično barvo, da bo priprava na večerno pohajanje s prijatelji še bolj zabavna.

  • Vodoodporna pametna svetila za kopalnice (IP44)

   Vodoodporna pametna svetila za kopalnice (IP44)

   Pametna kopalniška svetila Philips Hue so prestala številne teste, da lahko zdaj z zagotovostjo trdimo, da so vodoodporna, zato so primerna osvetlitev za vlažne prostore. Vsako kopalniško svetilo ustreza standardom IP44.

  • Vodoodporna pametna svetila za kopalnice (IP44)

   Vodoodporna pametna svetila za kopalnice (IP44)

   Serija Philips Hue Xamento pametnih kopalniških svetil je prestala številne teste, da lahko zdaj z gotovostjo trdimo, da je vodoodporna, zato so svetila iz te serije primerna za vlažne prostore. Vsako kopalniško svetilo ustreza standardom IP44.

  • Optimizirani svetlobni učinki za vsakdanje dejavnosti

   Optimizirani svetlobni učinki za vsakdanje dejavnosti

   Uporabite prednastavljene svetlobne učinke Philips Hue, ki ustrezajo vašemu razpoloženju ali dejavnostim čez dan. Začnite dan s svetlo, belo svetlobo svetlobnega učinka Energize ali pa se sprostite s prefinjeno, mehko svetlobo Relax. Berete knjigo v kadi? Nastavite učinek Read za primerno osvetlitev.

  • Nastavite prostoročno glasovno upravljanje

   Nastavite prostoročno glasovno upravljanje

   Philips Hue je združljiv s storitvama Amazon Alexa in Google Assistant, če ga seznanite z združljivo napravo Google Nest ali Amazon Echo. Upravljajte več svetil v sobi ali pa le eno svetilko s preprostimi glasovni ukazi.

  • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne razsvetljave z vmesnikom Bridge

   Vmesnik Bridge ponuja funkcije, zaradi katerih je pametna razsvetljava resnično pametna – upravljanje zdoma, glasovno upravljanje, avtomatizirana osvetlitev in še veliko več. Svojim nastavitvam dodajte vmesnik Bridge, da ustvarite pristne izkušnje, izkoristite varno in zanesljivo tehnologijo ter še veliko več. Vmesnik Bridge je ključ do pametne razsvetljave, kakršne še niste videli.

  • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

  Poglejte vse specifikacije