Predlogi

  Hue White in barvna svetloba

  Zunanja stenska svetilka Appear

  Vgrajena LED-sijalka, Bela in barvna svetloba, Omrežno napajanje, Pametno upravljanje z vmesnikom Hue* 1746330P7 Najdi podobne izdelke
  • Neomejene možnosti

   17463/30/P7

   Hue White in barvna svetloba

   Zunanja stenska svetilka Appear

   17463/30/P7 Najdi podobne izdelke

   Stenska svetilka Appear nudi diskretno in močno svetlobo v 16 milijonih barv, tako da snope svetlobe usmerja navzgor in navzdol in tako ustvarja ostro, trikotno svetlobo, usmerjeno ob steno vaše sprednje ali zadnje verande. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Neomejene možnosti

  za izjemno doživetje

  • Odporna na vremenske pogoje (IP44)

   Odporna na vremenske pogoje (IP44)

   Ta Philipsova zunanja svetilka Hue je posebej izdelana za uporabo na prostem in je prestala številne preizkuse za učinkovito delovanje. Raven IP opisujeta dve številki: prva se nanaša na raven zaščite pred prahom, druga pa na raven zaščite pred vodo. Ta svetilka ima raven IP44: zaščitena je pred pršenjem vode iz vseh smeri, zato je najboljša izbira za običajno uporabo na prostem.

  • Visokokakovosten aluminij in najsodobnejša sintetična vlakna

   Visokokakovosten aluminij in najsodobnejša sintetična vlakna

   Svetilke so izdelane posebej za uporabo na prostem. Uporabljamo najkakovostnejše materiale in tako zagotavljamo učinkovito delovanje svetilk v zunanjih pogojih, s pametno uporabo materialov pa je zagotovljena optimizacija radijskih frekvenc.

  • Potreben je vmesnik Philips Hue

   Potreben je vmesnik Philips Hue

   Povežite svetilke Philips Hue z vmesnikom in jih prek aplikacije Philips Hue upravljajte v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Funkcije za vklop/izklop in zatemnitev svetilk Philips Hue pa lahko prav tako upravljate z notranjim zatemntvenim stikalom Philips Hue.

  • Upravljajte svetilke na svoj način

   Upravljajte svetilke na svoj način

   Svetilke Philips Hue povežite z vmesnikom in odkrijte neomejene možnosti. Upravljajte svetilke v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z aplikacijo Philips Hue ali pa v sistem dodajte notranja stikala za spreminjanje svetilk. Nastavite časovnike, obvestila, alarme in drugo ter doživite pravo izkušnjo Philips Hue. Philips Hue deluje tudi s storitvami Amazon Alexa, Apple Homekit in Google Assistant, da lahko svetilke upravljate glasovno.

  • Sprostite se s toplo ali hladno belo svetlobo

   Sprostite se s toplo ali hladno belo svetlobo

   Podaljšajte večere z zunanjo osvetlitvijo Philips Hue. Ustvarite primerno vzdušje za sprostitev na terasi, balkonu ali verandi. Od tople bele svetlobe poletnega sonca do ledeno mrzle zimske dnevne svetlobe: skozi vse leto lahko uživate v katerem koli odtenku bele svetlobe, ki ustreza vašemu razpoloženju.

  • Praznično okrasite s svetlobo

   Praznično okrasite s svetlobo

   Praznično veselje se začne tu - s pametno razsvetljavo! S svojimi Philips Hue svetilkami spremenite svoj dom v pravo praznično doživetje. Sijoče rdeče in zelene barve za Božič, subtilne pastelne barve za pomlad, ali celo temna vijolična barva, da ustvarite najbolj strašno hišo za noč čarovnic.

  • Vrnite se v dom, poln svetlobe

   Vrnite se v dom, poln svetlobe

   Aplikacijo Philips Hue app nastavite tako, da bo sistem prepoznal, kadar se bližate domu. Vaše izbrane pametne luči se samodejno vklopijo, še preden stopite iz avta ali se približate vhodu.

  • Edinstvene oblike arhitekturne svetlobe

   Edinstvene oblike arhitekturne svetlobe

   Ustvarite arhitekturno osrednjo točko z zunanjimi svetilkami, ki zagotavljajo izredno ostre, trikotne svetlobne učinke na kakršnem koli zidu ali površini.

  Poglejte vse specifikacije