Predlogi

  Hue White in barvna svetloba

  Zunanja stenska svetilka Econic

  Vgrajena LED-sijalka, Bela in barvna svetloba, Omrežno napajanje, Pametno upravljanje z vmesnikom Hue* 1743830P7 Najdi podobne izdelke
  • Neomejene možnosti

   17438/30/P7

   Hue White in barvna svetloba

   Zunanja stenska svetilka Econic

   17438/30/P7 Najdi podobne izdelke

   Zdaj lahko s sistemom Hue dopolnite tudi zunanje prostore. Stensko svetilko Econic lahko povežete z obstoječim vmesnikom Hue in tako uživate v vseh funkcijah, kot sta upravljanje zdoma in načrtovanje, hkrati pa lahko ustvarite pravo vzdušje. Vmesnik Hue ni priložen. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Neomejene možnosti

  za izjemno doživetje

  • Posebna svetloba za posebne priložnosti

   Posebna svetloba za posebne priložnosti

   Praznično veselje se začne tu - s pametno razsvetljavo! S svojimi Philips Hue svetilkami spremenite svoj dom v pravo praznično doživetje. Sijoče rdeče in zelene barve za Božič, subtilne pastelne barve za pomlad, ali celo temna vijolična barva, da ustvarite najbolj strašno hišo za noč čarovnic.

  • Sprostite se s toplo ali hladno belo svetlobo

   Sprostite se s toplo ali hladno belo svetlobo

   Podaljšajte večere z zunanjo osvetlitvijo Philips Hue. Ustvarite primerno vzdušje za sprostitev na terasi, balkonu ali verandi. Od tople bele svetlobe poletnega sonca do ledeno mrzle zimske dnevne svetlobe: skozi vse leto lahko uživate v katerem koli odtenku bele svetlobe, ki ustreza vašemu razpoloženju.

  • Upravljajte svetilke na svoj način

   Upravljajte svetilke na svoj način

   Svetilke Philips Hue povežite z vmesnikom in odkrijte neomejene možnosti. Upravljajte svetilke v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z aplikacijo Philips Hue ali pa v sistem dodajte notranja stikala za spreminjanje svetilk. Nastavite časovnike, obvestila, alarme in drugo ter doživite pravo izkušnjo Philips Hue. Philips Hue deluje tudi s storitvami Amazon Alexa, Apple Homekit in Google Assistant, da lahko svetilke upravljate glasovno.

  • Obarvajte svojo okolico s 16 milijoni barv

   Obarvajte svojo okolico s 16 milijoni barv

   Z zunanjo osvetlitvijo Philips Hue si lahko pričarate poljubno vzdušje. Poigrajte se s 16 milijoni barv in odtenki bele svetlobe in ustvarite učinek, ki ga želite. Osvetlite predmete, drevesa ali poti, da bodo vzbudile pozornost mimoidočih. Z aplikacijo Hue shranite svoje najljubše nastavitve osvetlitve in jih pozneje z dotikom prsta prikličite, kadar koli želite.

  • Potreben je vmesnik Philips Hue

   Potreben je vmesnik Philips Hue

   Povežite svetilke Philips Hue z vmesnikom in jih prek aplikacije Philips Hue upravljajte v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Funkcije za vklop/izklop in zatemnitev svetilk Philips Hue pa lahko prav tako upravljate z notranjim zatemntvenim stikalom Philips Hue.

  • Nastavite uporabne časovnike

   Nastavite uporabne časovnike

   Uživajte ob daljših večerih na prostem, dokončajte delo na dvorišču ali odnesite ven smeti po sončnem zahodu. Naj se vaša svetila Philips Hue vklopijo samodejno s časovno nastavitvijo ali pa za vklop uporabite rutino sončnega vzhoda/zahoda. In seveda lahko na ta način svetila tudi izklopite ali zatemnite. Nikoli več vam ne bo treba skrbeti, ali ste pozabili izklopiti svetilke.

  • Odporna na vremenske pogoje (IP44)

   Odporna na vremenske pogoje (IP44)

   Ta Philipsova zunanja svetilka Hue je posebej izdelana za uporabo na prostem in je prestala številne preizkuse za učinkovito delovanje. Raven IP opisujeta dve številki: prva se nanaša na raven zaščite pred prahom, druga pa na raven zaščite pred vodo. Ta svetilka ima raven IP44: zaščitena je pred pršenjem vode iz vseh smeri, zato je najboljša izbira za običajno uporabo na prostem.

  • Visokokakovosten aluminij in kaljeno steklo

   Visokokakovosten aluminij in kaljeno steklo

   Svetilke so izdelane posebej za uporabo na prostem. Uporabljamo visokokakovosten aluminij in kaljeno steklo, s čimer zagotavljamo kar najbolj učinkovito delovanje svetilk v zunanjih pogojih, s pametno uporabo materialov pa je zagotovljena optimizacija radijskih frekvenc.

  • Visoka svetilnost

   Visoka svetilnost

   To svetilo Philips Hue vam zagotavlja dovolj svetilnosti za prijetno osvetlitev vašega vrta. Za razsvetlitev vhodov, ustvarjanje pravega vzdušja in prilagajanje okolice izbranemu trenutku uporabite to svetilo Philips Hue in dosezite novo raven osvetlitve na prostem.

  • Nastavite svetilke, da vas pozdravijo, ko prispete domov

   Nastavite svetilke, da vas pozdravijo, ko prispete domov

   Uživajte v prednostih svetilk, ki se samodejno vklopijo, ko prispete domov, in izklopijo, ko odidete. Pri jemanju stvari iz avtomobila in na poti do vhodnih vrat vas bo spremljala popolna osvetljava. Uporabite zunanji senzor Philips Hue ali prek aplikacije Hue nastavite način Doma ali Na poti za vklop vseh svetilk, lahko pa to namesto vas opravi geolokacija, ne da bi se dotaknili gumba. Povsem enostavno, kajne?

  • Pametno upravljanje doma in na poti

   Pametno upravljanje doma in na poti

   Osvetlite okolico svojega doma in opazujte, kaj se dogaja zunaj. Če zunanje svetilke povežete z vmesnikom Hue, jih lahko upravljate na kateri koli način – z zunanjim senzorjem Philips Hue ali z možnostmi daljinskega upravljanja v zaprtih prostorih, na primer prek aplikacije Philips Hue, ali glasovno (Amazon Alexa, Apple HomeKit ali Google Assistant). S časovno nastavitvijo svetilk poskrbite, da je videti, da ste doma tudi takrat, ko vas ni. Zunanjo razsvetljavo upravljajte doma ali na kateri koli drugi lokaciji.

  Poglejte vse specifikacije