Predlogi

  Hue White in barvna svetloba

  Zunanja stenska svetilka Nyro

  Vgrajena LED-sijalka, Bela in barvna svetloba, Omrežno napajanje, Pametno upravljanje z vmesnikom Hue* 1745630P7 Najdi podobne izdelke
  • Neomejene možnosti

   17456/30/P7

   Hue White in barvna svetloba

   Zunanja stenska svetilka Nyro

   17456/30/P7 Najdi podobne izdelke

   Dopolnite svojo zunanjo zbirko s stensko svetilko Nyro, ki svetlobo oddaja navzdol, da ustvari diskreten svetlobni učinek z belo barvo ali eno izmed 16 milijonov barv. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Neomejene možnosti

  za izjemno doživetje

  • Odporna na vremenske pogoje (IP44)

   Odporna na vremenske pogoje (IP44)

   Ta Philipsova zunanja svetilka Hue je posebej izdelana za uporabo na prostem in je prestala številne preizkuse za učinkovito delovanje. Raven IP opisujeta dve številki: prva se nanaša na raven zaščite pred prahom, druga pa na raven zaščite pred vodo. Ta svetilka ima raven IP44: zaščitena je pred pršenjem vode iz vseh smeri, zato je najboljša izbira za običajno uporabo na prostem.

  • Visokokakovosten aluminij in najsodobnejša sintetična vlakna

   Visokokakovosten aluminij in najsodobnejša sintetična vlakna

   Svetilke so izdelane posebej za uporabo na prostem. Uporabljamo najkakovostnejše materiale in tako zagotavljamo učinkovito delovanje svetilk v zunanjih pogojih, s pametno uporabo materialov pa je zagotovljena optimizacija radijskih frekvenc.

  • Potreben je vmesnik Philips Hue

   Potreben je vmesnik Philips Hue

   Povežite svetilke Philips Hue z vmesnikom in jih prek aplikacije Philips Hue upravljajte v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku. Funkcije za vklop/izklop in zatemnitev svetilk Philips Hue pa lahko prav tako upravljate z notranjim zatemntvenim stikalom Philips Hue.

  • Nastavite uporabne časovnike

   Nastavite uporabne časovnike

   Uživajte ob daljših večerih na prostem, dokončajte delo na dvorišču ali odnesite ven smeti po sončnem zahodu. Naj se vaša svetila Philips Hue vklopijo samodejno s časovno nastavitvijo ali pa za vklop uporabite rutino sončnega vzhoda/zahoda. In seveda lahko na ta način svetila tudi izklopite ali zatemnite. Nikoli več vam ne bo treba skrbeti, ali ste pozabili izklopiti svetilke.

  • Upravljajte svetilke na svoj način

   Upravljajte svetilke na svoj način

   Svetilke Philips Hue povežite z vmesnikom in odkrijte neomejene možnosti. Upravljajte svetilke v pametnem telefonu ali tabličnem računalniku z aplikacijo Philips Hue ali pa v sistem dodajte notranja stikala za spreminjanje svetilk. Nastavite časovnike, obvestila, alarme in drugo ter doživite pravo izkušnjo Philips Hue. Philips Hue deluje tudi s storitvami Amazon Alexa, Apple Homekit in Google Assistant, da lahko svetilke upravljate glasovno.

  • Posebna svetloba za posebne priložnosti

   Posebna svetloba za posebne priložnosti

   Praznično veselje se začne tu - s pametno razsvetljavo! S svojimi Philips Hue svetilkami spremenite svoj dom v pravo praznično doživetje. Sijoče rdeče in zelene barve za Božič, subtilne pastelne barve za pomlad, ali celo temna vijolična barva, da ustvarite najbolj strašno hišo za noč čarovnic.

  • Praznično okrasite s svetlobo

   Praznično okrasite s svetlobo

   Praznično veselje se začne tu - s pametno razsvetljavo! S svojimi Philips Hue svetilkami spremenite svoj dom v pravo praznično doživetje. Sijoče rdeče in zelene barve za Božič, subtilne pastelne barve za pomlad, ali celo temna vijolična barva, da ustvarite najbolj strašno hišo za noč čarovnic.

  • Vrnite se v dom, poln svetlobe

   Vrnite se v dom, poln svetlobe

   Aplikacijo Philips Hue app nastavite tako, da bo sistem prepoznal, kadar se bližate domu. Vaše izbrane pametne luči se samodejno vklopijo, še preden stopite iz avta ali se približate vhodu.

  Poglejte vse specifikacije