Predlogi

  Hue White

  Komplet ene okrogle sijalke P45 E14

  Mehka bela svetloba, Takojšnje upravljanje prek povezave Bluetooth, Upravljanje z aplikacijo ali glasom*, Za več možnosti dodajte vmesnik Hue 8719514266889 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna in pametna razsvetljava

   8719514266889

   Hue White

   Komplet ene okrogle sijalke P45 E14

   8719514266889 Najdi podobne izdelke

   Povežite svoje najmanjše svetilke in nosilce – na primer stenske, namizne ali pisarniške svetilke – z okroglo sijalko Philips Hue White P45 E14. Ta majhna sijalka ponuja toplo belo svetlobo z možnostjo zatemnitve in upravljanje prek povezave Bluetooth v enem prostoru. Dodajte še vmesnik Hue Bridge za celoten nabor funkcij. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna in pametna razsvetljava

  • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

  • Upravljajte svetila z glasom*

   Upravljajte svetila z glasom*

   Philips Hue je združljiv s storitvama Amazon Alexa in Google Assistant, če ga seznanite z združljivo napravo Google Nest ali Amazon Echo. S preprostimi glasovni ukazi lahko upravljate več svetil v sobi ali pa le eno svetilko.

  • Ustvarite pravo vzdušje z mehko belo svetlobo

   Ustvarite pravo vzdušje z mehko belo svetlobo

   Sijalke in svetila Hue zagotavljajo mehko belo svetlobo. Z možnostjo zatemnitve od sijoče dnevne svetlobe do zatemnjene nočne svetlobe lahko s temi pametnimi svetili svoj dom napolnite z ravno pravo količino tople svetlobe, ko to želite.

  • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne osvetlitve z vmesnikom Hue

   Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne osvetlitve z vmesnikom Hue

   Svoji pametni osvetlitvi dodajte vmesnik Hue (na prodaj ločeno) in izkusite celoten nabor funkcij Philips Hue. Z vmesnikom Hue lahko dodate do 50 pametnih svetil, ki jih upravljate v domu. Ustvarite rutine, s katerimi avtomatizirate celotno pametno razsvetljavo doma. Svetila lahko upravljate tudi, ko niste doma, ali pa dodajate dodatke, kot so senzorji gibanja in pametna stikala.

  • Popolno prileganje za majhne nosilce

   Popolno prileganje za majhne nosilce

   Ta majhna sijalka LED je popolna za svetilke in nosilce, ki so prekratki za sijalke Candelabra. Odlikuje jo zaobljena oblika P45, ki meri približno 77 mm v višino in 45 mm v širino, zaradi svoje velikosti pa je primerna za namestitev v majhne prostore, vendar dovolj močna, da zagotavlja osvetlitev za vaša opravila.

  Poglejte vse specifikacije