Predlogi

  Hue White

  Komplet ene sijalke A67 E27

  Zmogljiva in močna bela svetloba, Takojšnje upravljanje prek povezave Bluetooth, Upravljanje z aplikacijo ali glasom*, Za več možnosti dodajte vmesnik Hue 8718699747992 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna in pametna razsvetljava.

   8718699747992

   Hue White

   Komplet ene sijalke A67 E27

   8718699747992 Najdi podobne izdelke

   Zagotovite si močno svetlobo za prostore, kot sta garaža ali kuhinja, ali toplejšo svetlobo za katero koli prostor s Philipsovo belo svetilko Hue White A67, ki ponuja zmogljivo svetilnost 1600 lumnov (enakovredno 100 W) in brezžično zatemnitev. Vzpostavite povezavo z vmesnikom Hue Bridge za celoten nabor funkcij pametne osvetlitve. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna in pametna razsvetljava.

  • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Philips Hue s povezavo Bluetooth predstavlja najpreprostejši način za spoznavanje pametne osvetlitve. S sijalkami LED, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth, ter z aplikacijo Hue Bluetooth, ki omogoča nadzor do 10 svetil v prostoru, lahko nemudoma poskrbite za prijetno vzdušje.

  • Upravljajte svetila z glasom*

   Upravljajte svetila z glasom*

   Vklopite prostoročni način v katerem koli prostoru s pametnimi svetili, ki jih je prek povezave Bluetooth mogoče glasovno upravljati. Preprosto svoja svetila Hue seznanite s katero koli združljivo napravo Amazon Echo ali Google Home ter izkoristite prednosti glasovnega upravljanja svojih pametnih svetil.

  • Ustvarite pravo vzdušje z mehko belo svetlobo

   Ustvarite pravo vzdušje z mehko belo svetlobo

   Uživajte v popolnem odtenku tople bele svetlobe, ki lepo dopolni kakršno koli notranjo opremo ter vam pomaga pri vsakodnevnih opravilih. Z možnostjo popolne zatemnitve je pametna razsvetljava Hue White pravilna izbira za pripravo prijetnega vzdušja v vašem domu (visoka svetilnost).

  • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne osvetlitve z vmesnikom Hue

   Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne osvetlitve z vmesnikom Hue

   Svoji razsvetljavi, ki podpira povezavo Bluetooth, dodajte vmesnik Hue, da bo pametna osvetlitev še bolj pametna.* Z vmesnikom Hue lahko dodate do 50 svetil – vključno z vašimi že obstoječimi svetili s tehnologijo Bluetooth – in pametnih dodatkov za celoten dom, uporabljate pa lahko tudi posodobljene funkcije, kot je na primer upravljanje svetil, ko vas ni doma.

  • Zmogljiva, močna bela svetloba

   Zmogljiva, močna bela svetloba

   Sijalka High Lumen zagotavlja zmogljivo močno svetlobo, ki lahko v celoti osvetli kuhinjo, garažo ali kateri koli drug prostor, kjer potrebujete funkcionalno osvetlitev. S svetilnostjo 1600 lumnov čudovite svetlobe je to nedvomno najsvetlejša sijalka med svetili serije Philips Hue.

  Poglejte vse specifikacije