Predlogi

  Hue White

  Komplet štirih sijalk E27

  Mehka bela svetloba, Takojšnje upravljanje prek povezave Bluetooth, Upravljanje z aplikacijo ali glasom*, Za več možnosti dodajte vmesnik Hue 8719514319141 Najdi podobne izdelke
  • Enostavna in pametna razsvetljava

   8719514319141
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   Hue White

   Komplet štirih sijalk E27

   8719514319141 Najdi podobne izdelke

   Ustvarite pametno svetlobo povsod v domu s temi štirimi pametnimi sijalkami LED s podnožjem E27 za mehko belo svetlobo. Sijalke so združljive s skoraj vsemi nosilci za svetilke in omogočajo takojšnjo brezžično zatemnitev. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Enostavna in pametna razsvetljava

  • Prijetna, mehka bela svetloba

   Prijetna, mehka bela svetloba

   Sijalke so po svetilnosti primerljive s tradicionalnimi 60-vatnimi sijalkami ter tako zagotavljajo zadostno stopnjo bele svetlobe za branje na kavču, poslušanje glasbe ali sproščanje v spalnici.

  • Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo s tehnologijo Bluetooth upravljajte do 10 svetil

   Z aplikacijo Hue s tehnologijo Bluetooth lahko doma upravljate pametna svetila Hue v posamezni sobi. Dodajte do 10 pametnih svetil in jih upravljajte s preprostim dotikom gumba v mobilni napravi.

  • Upravljajte svetila z glasom*

   Upravljajte svetila z glasom*

   Philips Hue je združljiv s storitvama Amazon Alexa in Google Assistant, če ga seznanite z združljivo napravo Google Nest ali Amazon Echo. S preprostimi glasovni ukazi lahko upravljate več svetil v sobi ali pa le eno svetilko.

  • Ustvarite pravo vzdušje z mehko belo svetlobo

   Ustvarite pravo vzdušje z mehko belo svetlobo

   Sijalke in svetila Hue zagotavljajo mehko belo svetlobo. Z možnostjo zatemnitve od sijoče dnevne svetlobe do zatemnjene nočne svetlobe lahko s temi pametnimi svetili svoj dom napolnite z ravno pravo količino tople svetlobe, ko to želite.

  • Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne osvetlitve z vmesnikom Hue

   Zagotovite si celoten nabor funkcij pametne osvetlitve z vmesnikom Hue

   Svoji pametni osvetlitvi dodajte vmesnik Hue (na prodaj ločeno) in izkusite celoten nabor funkcij Philips Hue. Z vmesnikom Hue lahko dodate do 50 pametnih svetil, ki jih upravljate v domu. Ustvarite rutine, s katerimi avtomatizirate celotno pametno razsvetljavo doma. Svetila lahko upravljate tudi, ko niste doma, ali pa dodajate dodatke, kot so senzorji gibanja in pametna stikala.

  Poglejte vse specifikacije