Predlogi

  LED

  Četverni reflektor Rivano

  Nežna LED-svetilka, prijazna do oči, Visokokakovosten material, LED, bela 5061431P0 Najdi podobne izdelke
  • Prijetna LED-svetloba, ki je prijazna do oči

   50614/31/P0

   LED

   Četverni reflektor Rivano

   50614/31/P0 Najdi podobne izdelke

   LED-reflektor Philips Rivano se čudovito zlije z opremo prostora v vašem domu. Razsvetli prostor z vgrajeno LED-sijalko, ki je prijetna za oči. Osvetlitvena izkušnja, ki nežno boža vaše čute. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Prijetna LED-svetloba, ki je prijazna do oči

  • Izdelana za udobje vaših oči

   Izdelana za udobje vaših oči

   Bleščeča osvetlitev močno obremenjuje oči. Če je luč presvetla, se vam blešči, če je prešibka, se zdi, kot da utripa. Zdaj lahko nežno osvetlite svoj dom z LED-svetilkami, ki so zasnovane tako, ne obremenjujejo oči in ustvarijo popolno vzdušje v vašem domu.

  • Vgrajena LED-sijalka

   Ta reflektor ima vgrajeno kakovostno LED-sijalko, ki zagotavlja optimalno svetilnost.

  • Visoka svetilnost - 1720 lumnov

   Osvetlite svoj dom s kakovostno svetlobo

  • 5-letna garancija, da ste lahko brez skrbi

   Vsi naši reflektorji so ustvarjeni za dolgotrajno uporabo. Celoten izdelek ima tudi 5-letno garancijo, ki vam zagotavlja dolgotrajno uživanje v kakovostni svetlobi prav vsak dan.

  • Dolgotrajen, visoko kakovosten material

   Reflektor je izdelan iz obstojnih, kakovostnih materialov čudovitega videza. To je kakovosten izdelek z dolgotrajno življenjsko dobo, ki bo krasil in osvetljeval vaš dom še veliko let.

  • Topla bela svetloba vam pomaga ustvariti prijetno vzdušje

   Svetloba je lahko različne barvne temperature, ki je navedena v kelvinih (K). Sijalke z nizko vrednostjo kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, sijalke z višjo vrednostjo kelvinov pa hladno, živahnejšo svetlobo.

  • Uživajte v kakovostni in hkrati varčni LED-svetilki

   LED-svetilke v primerjavi s tradicionalnimi svetili z enako svetilnostjo prihranijo do 80 % električne energije. Ko kupite LED-svetilko Philips ali sijalko, takoj privarčujete. Vsakič, ko svetlobni vir nadomestite z LED-svetilko, bo rezultat varčevanja viden pri nižjem računu za električno energijo.

  • Življenjska doba sijalke do 20 let uporabe

   LED-svetilk vam ni treba menjavati tako pogosto kot druge svetlobne vire. S tem prispevate k manjši količini odpadkov in dolgoročno prihranite denar.

  • Svetloba takoj ob vklopu

   Philipsovi LED-reflektorji takoj po vklopu zagotovijo polno svetilnost. Njihova žareča topla bela svetloba pa takoj prične ustvarjati prijetno in vabljivo vzdušje.

  • Idealen svetlobni snop za poudarjeno svetlobo

   Moderna osvetlitev s tradicionalnim širokim kotom svetlobnega snopa (40 stopinj). Ta LED-reflektor je primeren tako za poudarjeno kot tudi splošno osvetlitev. Idealen je za uporabo v kuhinjah, dnevnih sobah in jedilnicah.

  • Nastavljiva glava reflektorja za popolno prilagodljivost

   Premična glava reflektorja je zasnovana tako, da usmeri svetlobo tja, kjer jo najbolj potrebujete.

  Poglejte vse specifikacije
  • Izdelani za udobje vaših oči. Obiščite www.philips.com/eyecomfort, če želite preveriti merila za migetanje in utripanje ali druga merila in podatke o izdelkih.