Predlogi

  LED

  Motna sijalka z žarilno nitko 75 W A60 E27

  4000 K, 1055 lm, 15000h, Brez možnosti zatemnitve 8718696705612 Najdi podobne izdelke
  • Močna LED-osvetlitev z vrhunsko svetlobo

   8718696705612
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   LED

   Motna sijalka z žarilno nitko 75 W A60 E27

   8718696705612 Najdi podobne izdelke

   Znane oblike, ki so vam všeč. Izrabljajo približno 86 % manj energije kot tradicionalne sijalke, kar omogoča najnovejša varčna LED-tehnologija, in jih lahko uporabljate desetkrat dlje. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Močna LED-osvetlitev z vrhunsko svetlobo

  Za aktivno vzdušje, polno energije

  • Izdelana za udobje vaših oči

   Izdelana za udobje vaših oči

   Bleščeča osvetlitev močno obremenjuje oči. Če je luč presvetla, se vam blešči, če je prešibka, se zdi, kot da utripa. Zdaj lahko nežno osvetlite svoj dom s svetilkami LED, ki so zasnovane tako, da ne obremenjujejo oči in ustvarijo popolno vzdušje v vašem domu.

  • Več o osvetlitvi

   Več o osvetlitvi

   Barvna temperatura: svetloba je lahko različne barvne temperature, ki je navedena v kelvinih (K). Sijalke z nizko vrednostjo kelvinov oddajajo toplo in pomirjujočo svetlobo, sijalke z višjo vrednostjo kelvinov pa hladnejšo, poživljajočo svetlobo. Indeks prikaza barv (CRI) označuje učinke svetlobnega vira na videz barv. Naravna svetloba ima vrednost CRI 100. Vrednost CRI Philipsovih LED-sijalk je vedno višja od 80, zato so barve prikazane čim bolj resnično in naravno.

  • Hladna bela svetloba

   Hladna bela svetloba

   Sijalka ima barvno temperaturo 4000 K, ki poskrbi za posebej hladno, svežo in jasno svetlobo.

  • Sijalke z dolgo življenjsko dobo do 15 let

   Sijalke z dolgo življenjsko dobo do 15 let

   Z življenjsko dobo sijalk do 15.000 ur vam ne bo treba več tako pogosto menjevati sijalk, saj boste lahko uživali v popolni osvetlitvi tudi več kot 15 let.

  • Boljše za vašo denarnico in naš planet

   Boljše za vašo denarnico in naš planet

   Tehnologija LED porabi do 80 % manj energije v primerjavi s standardnimi sijalkami. Strošek nakupa se vam tako kmalu povrne, poleg tega pa vsako leto prihranite kar nekaj denarja. Hkrati tako pomagate tudi pri varovanju okolja.

  • Idealno za splošno osvetlitev prostora

   Idealno za splošno osvetlitev prostora

   Philipsove standardne LED-sijalke, ki ustvarjajo sodobno osvetlitev, lahko uporabite v namiznih, stoječih in visečih svetilih. Popolna izbira za kuhinje, kuhinjske otoke, dnevne sobe in jedilnice.

  • Brez UV ali infrardeče svetlobe

   Brez UV ali infrardeče svetlobe

   Svetloba nima infrardeče komponente, zato ne oddaja toplote. Prav tako nima ultravijolične komponente. Zaradi teh dveh lastnosti ta svetloba ne bo povzročila bledenja tkanin in drugih predmetov.

  • Izdelana za udobje vaših oči

   Izdelana za udobje vaših oči

   Bleščeča osvetlitev močno obremenjuje oči. Če je luč presvetla, se vam blešči, če je prešibka, se zdi, kot da utripa. Zdaj lahko nežno osvetlite svoj dom z LED-svetilkami, ki so zasnovane tako, ne obremenjujejo oči in ustvarijo popolno vzdušje v vašem domu.

  • Idealno za splošno osvetlitev prostora

   Idealno za splošno osvetlitev prostora

   Philipsove standarde LED-sijalke za vse potrebe zagotavljajo sodobno in idealno splošno osvetlitev prostorov.

  • Brez vidnega migetanja

   Ko luč utripa v hitrem zaporedju, je to lahko naporno za oči, povzroči glavobol in celo sproži napad pri ljudeh s fotosenzitivno epilepsijo. To je neprijetno in nepotrebno. LED-svetilke lahko utripajo zaradi hitrega odziva na tok pogonske enote. Toda ker so LED-svetilke Philips zasnovane tako, da so razlike v izhodnem toku pogonske enote minimalne, odpravljajo dejavnike, ki povzročajo utripanje. Zato ga sploh ne boste opazili.

  Poglejte vse specifikacije
  • PstLM je manjši ali enak 1,0; izmerjeno v skladu s standardoma IEC 61547-1 in IEC 61000-4-15.