Predlogi

  LED

  Sijalka (z možnostjo zatemnitve)

  5, 5–25 W, E27, plamen, Možnost zatemnitve 8718699676070 Najdi podobne izdelke
  • Oblika, ki se lahko pokaže

   8718699676070
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   LED

   Sijalka (z možnostjo zatemnitve)

   8718699676070 Najdi podobne izdelke

   Predstavljamo vam novo družino Philipsovih okrasnih LED-sijalk starinskega videza, nabor sijalk, ki spominjajo na vsem dobro znane sijalke z žarilno nitko. Naj izstopajo v vašem domu, uporabite jih kot okrasni dodatek in v prostoru bodo ustvarile nostalgično vzdušje. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Oblika, ki se lahko pokaže

  Čudovitega videza, ko so vklopljene in tudi ko niso

  • Izdelana za udobje vaših oči

   Izdelana za udobje vaših oči

   Bleščeča osvetlitev močno obremenjuje oči. Če je luč presvetla, se vam blešči, če je prešibka, se zdi, kot da utripa. Zdaj lahko nežno osvetlite svoj dom z LED-svetilkami, ki so zasnovane tako, ne obremenjujejo oči in ustvarijo popolno vzdušje v vašem domu.

  • Cevne sijalke z dolgo življenjsko dobo do 15 let

   Cevne sijalke z dolgo življenjsko dobo do 15 let

   Z življenjsko dobo sijalk do 15.000 ur vam ne bo treba več tako pogosto menjevati cevnih sijalk, saj boste lahko uživali v popolni osvetlitvi tudi več kot 15 let.

  • Podobna oblika in velikost kot pri standardnih sijalkah z žarilno nitko

   Energijsko varčna LED-sijalka čudovito oblikovane zasnove in tradicionalnih dimenzij je idealna okolju prijazna zamenjava za tradicionalno sijalko z žarilno nitko.

  • Boljše za vašo denarnico in naš planet

   Tehnologija LED porabi do 90 % manj energije v primerjavi s standardnimi sijalkami. Strošek nakupa se vam tako kmalu povrne, poleg tega pa vsako leto prihranite kar nekaj denarja. Hkrati tako pomagate tudi pri varovanju okolja.

  Poglejte vse specifikacije
  • Izdelani za udobje vaših oči. Obiščite www.philips.com/eyecomfort, če želite preveriti merila za migetanje in utripanje ali druga merila in podatke o izdelkih.