Predlogi

  LED

  Sijalka (z možnostjo zatemnitve)

  7–60 W, E27, Topla svetloba, Možnost zatemnitve 8718699770488 Najdi podobne izdelke
  • Popolnoma edinstvena sijalka

   8718699770488
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   LED

   Sijalka (z možnostjo zatemnitve)

   8718699770488 Najdi podobne izdelke

   Philipsove LED-sijalke oddajajo čudovito toplo belo svetlobo, imajo izjemno dolgo življenjsko dobo in zagotavljajo znatne prihranke pri energiji. Sijalka s čisto in elegantno zasnovo idealno nadomešča motne tradicionalne sijalke. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Popolnoma edinstvena sijalka

  S sijalko LED z možnostjo zatemnitve ustvarite želeno vzdušje

  • Izdelana za udobje vaših oči

   Izdelana za udobje vaših oči

   Bleščeča osvetlitev močno obremenjuje oči. Če je luč presvetla, se vam blešči, če je prešibka, se zdi, kot da utripa. Zdaj lahko nežno osvetlite svoj dom z LED-svetilkami, ki so zasnovane tako, ne obremenjujejo oči in ustvarijo popolno vzdušje v vašem domu.

  • Klasična steklena sijalka LED

   Videz, ki ga obožujete, ter delovanje, ki ga pričakujete. Klasična zasnova s prozornim steklom, ki poustvarja čudovito sijočo svetlobo običajnih sijalk, je popolna izbira za vsak prostor doma.

  • Zatemnitev do tople svetlobe

   Ta sijalka z možnostjo zatemnitve vam omogoča prilagajanje od tople svetlobe z 2200 K do svetlobe z 2700 K. Bolj ko sijalko zatemnite, toplejša bo svetloba.

  Poglejte vse specifikacije
  • Izdelani za udobje vaših oči. Obiščite www.philips.com/eyecomfort, če želite preveriti merila za migetanje in utripanje ali druga merila in podatke o izdelkih.