Predlogi

  LED

  Sijalka

  10, 5–100 W, E27, Topla bela 8718699665142 Najdi podobne izdelke
  • Popolnoma edinstvena sijalka

   8718699665142
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   LED

   Sijalka

   8718699665142 Najdi podobne izdelke

   Znane oblike, ki so vam všeč. Videti so kot tradicionalne sijalke z žarilno nitko, a porabijo okoli 80 % manj energije. Širok kot svetlobnega snopa zagotavlja popolno porazdelitev svetlobe po vsem prostoru. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Popolnoma edinstvena sijalka

  Sijoča svetloba za toplo in prijetno vzdušje

  • Izdelana za udobje vaših oči

   Izdelana za udobje vaših oči

   Bleščeča osvetlitev močno obremenjuje oči. Če je luč presvetla, se vam blešči, če je prešibka, se zdi, kot da utripa. Zdaj lahko nežno osvetlite svoj dom z LED-svetilkami, ki so zasnovane tako, ne obremenjujejo oči in ustvarijo popolno vzdušje v vašem domu.

  • Podobna oblika in velikost kot pri standardnih halogenskih žarnicah

   Podobna oblika in velikost kot pri standardnih halogenskih žarnicah

   Standardna LED-sijalka čudovito oblikovane zasnove in tradicionalnih dimenzij poskrbi za moderno in energijsko varčno osvetlitev. Je idealna okolju prijazna zamenjava za standardne halogenske žarnice.

  • Idealno za okrasna svetila

   Philipsove kroglaste sijalke LED zagotavljajo sodobno razsvetljavo in jih lahko uporabite v okrasnih svetilih, npr. v stropnih ventilatorjih in svetlobnih trakovih za ogledala za ličenje.

  • Starinski slog, moderna LED-tehnologija

   LED-sijalke Classic imajo standardno varčno LED-tehnologijo. Uživajte v starinskem videzu sijalke z najsodobnejšo tehnologijo.

  Poglejte vse specifikacije
  • Izdelani za udobje vaših oči. Obiščite www.philips.com/eyecomfort, če želite preveriti merila za migetanje in utripanje ali druga merila in podatke o izdelkih.