Predlogi

  LED

  Sijalka

  13–100 W, E27, Topla bela 8718699669430 Najdi podobne izdelke
  • Topla bela svetloba odlične kakovosti

   8718699669430

   LED

   Sijalka

   8718699669430 Najdi podobne izdelke

   Philipsove LED-sijalke oddajajo čudovito toplo belo svetlobo, imajo izjemno dolgo življenjsko dobo in zagotavljajo znatne prihranke pri energiji. Sijalka s čisto in elegantno zasnovo idealno nadomešča sijalke z žarilno nitko. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Topla bela svetloba odlične kakovosti

  Cenovno dostopen in preprost način za prehod na sijalke LED

  • Cevne sijalke z dolgo življenjsko dobo do 15 let

   Cevne sijalke z dolgo življenjsko dobo do 15 let

   Z življenjsko dobo sijalk do 15.000 ur vam ne bo treba več tako pogosto menjevati cevnih sijalk, saj boste lahko uživali v popolni osvetlitvi tudi več kot 15 let.

  • Pristna žareča topla bela svetloba

   Pristna žareča topla bela svetloba

   Sijalka ima barvno temperaturo 2700 K, ki poskrbi za toplo, umirjeno vzdušje, v katerem se boste lahko povsem sprostili. Svetloba 2700 K je popolna izbira za svetlobno zasnovo vašega doma.

  • Podobna oblika in velikost kot pri standardnih sijalkah z žarilno nitko

   Energijsko varčna LED-sijalka čudovito oblikovane zasnove in tradicionalnih dimenzij je idealna okolju prijazna zamenjava za tradicionalno sijalko z žarilno nitko.

  • Boljše za vašo denarnico in naš planet

   Tehnologija LED porabi do 90 % manj energije v primerjavi s standardnimi sijalkami. Strošek nakupa se vam tako kmalu povrne, poleg tega pa vsako leto prihranite kar nekaj denarja. Hkrati tako pomagate tudi pri varovanju okolja.

  Poglejte vse specifikacije
  • Izdelani za udobje vaših oči. Obiščite www.philips.com/eyecomfort, če želite preveriti merila za migetanje in utripanje ali druga merila in podatke o izdelkih.