Predlogi

  LED

  Sijalka

  7, 3–100 W, E27 8719514435650 Najdi podobne izdelke
  • Močna LED-osvetlitev z vrhunsko svetlobo

   8719514435650
   Za več informacij prenesite oznaka Energy

   LED

   Sijalka

   8719514435650 Najdi podobne izdelke

   Vrhunska sijalka LED omogoča splošno razsvetljavo doma za dnevne aktivnosti. Takoj boste prihranili pri energetskih stroških ter zmanjšali pogostost menjave sijalk in pri tem ohranili kakovost razsvetljave. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Močna LED-osvetlitev z vrhunsko svetlobo

  Ustvarite prijetno in energično vzdušje

  • Izdelana za udobje vaših oči

   Izdelana za udobje vaših oči

   Bleščeča osvetlitev močno obremenjuje oči. Če je luč presvetla, se vam blešči, če je prešibka, se zdi, kot da utripa. Zdaj lahko nežno osvetlite svoj dom z LED-svetilkami, ki so zasnovane tako, ne obremenjujejo oči in ustvarijo popolno vzdušje v vašem domu.

  • Klasična steklena sijalka LED

   Videz, ki ga obožujete, ter delovanje, ki ga pričakujete. Klasična zasnova z motnim steklom, ki poustvarja nežno svetlobo običajnih sijalk, je popolna izbira za vsak prostor doma.

  • Boljše za vašo denarnico in naš planet

   Tehnologija LED porabi do 90 % manj energije v primerjavi s standardnimi sijalkami. Strošek nakupa se vam tako kmalu povrne, poleg tega pa vsako leto prihranite kar nekaj denarja. Hkrati tako pomagate tudi pri varovanju okolja.

  • Sijalka z dolgo življenjsko dobo do 50 let

   Z življenjsko dobo sijalk do 50.000 ur vam ne bo treba več tako pogosto menjevati sijalk, saj boste lahko uživali v popolni svetlobni rešitvi tudi več kot 50 let.

  Poglejte vse specifikacije
  • Izdelani za udobje vaših oči. Obiščite www.philips.com/eyecomfort, če želite preveriti merila za migetanje in utripanje ali druga merila in podatke o izdelkih.