Predlogi

  LED z možnostjo zatemnitve

  Četverni reflektor Particon

  Zatemnitvena svetilka, Idealno za ustvarjanje vzdušja, Nežna LED-svetilka, prijazna do oči, Visokokakovosten material 531544816 Najdi podobne izdelke
  • Tekoča zatemnitev, od močne do nežne svetlobe

   53154/48/16

   LED z možnostjo zatemnitve

   Četverni reflektor Particon

   53154/48/16 Najdi podobne izdelke

   Včasih želite osvetlitev spremeniti tako, da bo ustrezala vašim potrebam. Z zatemnitveno reflektorsko sijalko Philips LED lahko enostavno prilagajate raven zatemnitve – od svetle in funkcionalne svetlobe za vsakodnevno uporabo, do tople svetlobe za sproščanje. Več o izdelku

  Videoposnetki

  [trigger to render Video Gallery]

  Slike

  Tekoča zatemnitev, od močne do nežne svetlobe

  Deluje z večino zatemnitvenih stikal LED

  • Izdelana za udobje vaših oči

   Izdelana za udobje vaših oči

   Bleščeča osvetlitev močno obremenjuje oči. Če je luč presvetla, se vam blešči, če je prešibka, se zdi, kot da utripa. Zdaj lahko nežno osvetlite svoj dom z LED-svetilkami, ki so zasnovane tako, ne obremenjujejo oči in ustvarijo popolno vzdušje v vašem domu.

  • Tekoče zatemni od 100-odstotne močne svetlobe do 10-odstotne nežne svetlobe.

   Vzdušje v sobi lahko spremenite glede na trenutno delo. S Philipsovimi reflektorji LED z možnostjo zatemnitve lahko preprosto prilagodite svetlost luči prek zatemnilnega stikala. Za živahnejše dejavnosti uporabite 100-odstotno močno svetlobo, nato pa jo za sproščanje zatemnite na 10-odstotno mehko svetlobo.

  • Visoka svetilnost - 2000 lumnov

   Osvetlite svoj dom s kakovostno svetlobo

  • Vgrajena LED-sijalka

   Ta reflektor ima vgrajeno kakovostno LED-sijalko, ki zagotavlja optimalno svetilnost.

  • 5-letna garancija, da ste lahko brez skrbi

   Vsi naši reflektorji so ustvarjeni za dolgotrajno uporabo. Celoten izdelek ima tudi 5-letno garancijo, ki vam zagotavlja dolgotrajno uživanje v kakovostni svetlobi prav vsak dan.

  • Življenjska doba sijalke do 30 let uporabe

   LED-svetilk vam ni treba menjavati tako pogosto kot druge svetlobne vire. S tem prispevate k manjši količini odpadkov in dolgoročno prihranite denar.

  • Uživajte v kakovostni in hkrati varčni LED-svetilki

   LED-svetilke v primerjavi s tradicionalnimi svetili z enako svetilnostjo prihranijo do 80 % električne energije. Ko kupite LED-svetilko Philips ali sijalko, takoj privarčujete. Vsakič, ko svetlobni vir nadomestite z LED-svetilko, bo rezultat varčevanja viden pri nižjem računu za električno energijo.

  • Svetloba takoj ob vklopu

   Philipsovi LED-reflektorji takoj po vklopu zagotovijo polno svetilnost. Njihova žareča topla bela svetloba pa takoj prične ustvarjati prijetno in vabljivo vzdušje.

  • Topla bela svetloba vam pomaga ustvariti prijetno vzdušje

   Svetloba je lahko različne barvne temperature, ki je navedena v kelvinih (K). Sijalke z nizko vrednostjo kelvinov oddajajo toplo in prijetnejšo svetlobo, sijalke z višjo vrednostjo kelvinov pa hladno, živahnejšo svetlobo.

  • Idealen svetlobni snop za poudarjeno svetlobo

   Moderna osvetlitev s tradicionalnim širokim kotom svetlobnega snopa (40 stopinj). Ta LED-reflektor je primeren tako za poudarjeno kot tudi splošno osvetlitev. Idealen je za uporabo v kuhinjah, dnevnih sobah in jedilnicah.

  • Nastavljiva glava reflektorja za popolno prilagodljivost

   Premična glava reflektorja je zasnovana tako, da usmeri svetlobo tja, kjer jo najbolj potrebujete.

  • Dolgotrajen, visoko kakovosten material

   Reflektor je izdelan iz obstojnih, kakovostnih materialov čudovitega videza. To je kakovosten izdelek z dolgotrajno življenjsko dobo, ki bo krasil in osvetljeval vaš dom še veliko let.

  Poglejte vse specifikacije
  • Izdelani za udobje vaših oči. Obiščite www.philips.com/eyecomfort, če želite preveriti merila za migetanje in utripanje ali druga merila in podatke o izdelkih.